- Kvinder Accessories

10 super fede tasker til kvinder

Når du som kvinde skal have fornøjelsen af et lækkert outfit, så er der jo intet som fuldender det som et smart accessory. Og her er en super fed taske lige noget, du kan bruge for at gøre dit outfit en tand smartere.

I denne artikel får du mulighed for at kigge lidt nærmere på en fed taske, som vil passe præcis til dig. Vi har haft øjne på 10 forskellige tasker, som vi gerne vil dele med dig, så du kan få inspiration, til når du skal vælge. Og er der noget bedre, end når du har fået masser af inspiration, så du træffer det helt rigtige valg?

Her har du muligheden for at se, hvordan en smart taske til kvinder kan se ud. Får du lyst til at se nærmere på en eller flere af taskerne, så skal du blot klikke på linket neden under, eller på et af billederne. Så finder du taskerne, samt flere modeller, så du har god mulighed for at finde en, der vil passe bedst til dine behov.

Grib chancen og find din fede taske med det samme

Vanilla farvet taske til kvinder
Taske i vanilla til kvinder
Taske i sort til kvinder
Pink taske til kvinder
Hvid og lækker taske til kvinder
Fed taske til kvinder i sort
Brun kvindetaske
Super fed taske i hvid til kvinder
Smart sort taske til kvinder
Sort og fed taske til kvinder

Et hurtigt kig på taskerne og mærkerne

Vi har blandet taskerne, så de ikke alle sammen er fra samme mærke. Der er forskel på, hvordan taskerne er designet og hvilke priser vi befinder os ved. Der er blandede priser, så de fleste kan være med, men uanset, så får du god kvalitet ved disse tasker. Neden under finder du hvilke mærker, vi har taget med, og hvor priserne ca. befinder sig.

Mærker: Valentino by Mario Valentino, Michael Kors, DKNY, Liebskind, Lauren Ralph Lauren og Dune London

Pris: 549 – 1895kr

Vi håber du kunne lide vores indlæg, og har fået den inspiration, som du manglede. Følg os gerne på vores Facebook side, hvor du kan se, når der kommer spændende indlæg. Du kan også se, når vi finder gode tilbud fra andre smarte sider.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar