- Kvinder Bukser

3 vildt fede og smarte Vila bukser til kvinder

Så har vi fundet nogle super seje Vila bukser til dig, og her får du lidt forskellige slags, så du har mulighed for at vælge mellem dem. Når du vælger Vila tøj, får du rigtig godt kvalitet til en fornuftig pris, så alle kan følge med, når klædeskabet skal fyldes med nyt tøj.

Vi har valgt disse 3 par Vila bukser fordi de er forskellige og smarte, og samtidig er de nemme at matche med noget andet tøj fra dit klædeskab. Så har du også nemmere ved at tage dem på, når du skal ud af døren, uden at du behøver at tænke alt for meget over, om de matcher med dit andet tøj.

Få kvalitet, vær med på moden og alt til en god pris, når du vælger bukser fra Vila.

Kan du lide nogle af bukserne, eller har du lyst til at se flere? Så klik på linket eller billederne neden under og find dem, eller nogle andre bukser med det samme.

Find de flotte bukser lige her!

Mørke Vila bukser
Sorte Vila bukser
Vila bukser

Smarte mørke Vila bukser

Det første par bukser fra venstre er et par super lækre og dejlige bukser, og her vil du helt klart ikke blive skuffet. De giver også et dejligt stræk, så du bedre kan passe dem. Du kan nemt matche dem med både T-shirts, sko, diverse smykker eller en flot skindjakke.

Sorte og stilede bukser fra Vila

Ligesom de andre par mørke bukser får du også med disse sorte bukser en rigtig flot stil med på vejen. Her får du et par elegante bukser med et glat look, og samtidig med stræk, så de har en bedre pasform. Ligesom den anden model kan du nemt få dem til at passe med til øvrige tøj.

Flotte lyseblå bukser fra Vila

Det sidste par bukser til højre har et dejligt lyst look, og til sammenligning med de andre er de mere baggy, så de kan vise at du også har et afslappet look. De har nogle små flotte detaljer med blandt andet en vekslende kombination af lyseblå og en lidt mørkere blå farve. Her kan du med fordel vælge at bruge en top, en T-shirt eller en cardigan.

Find bukserne eller nogle andre – Klik her og gå direkte til forhandleren

Få masser af inspiration til hvilket slags tøj du kan matche med disse bukser. Læs vores artikler neden under for at finde noget tøj til din stil.

T-shirts til kvinder

Cardigans til kvinder

Smarte toppe til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar