- Mænd Jakkesæt

5 alt for fede Selected skjorter

Er du klar til at vise dig frem i byen og vise en alt for fed udstråling? Så har du ramt rigtigt, når du vælger at kigge på Selected skjorter.

Her i artiklen har vi udvalgt 5 styks Selected skjorter der virkelig rykker, og som vil give dig ekstra opmærksomhed, når du enten er i byen, til andre festlige arrangementer eller hvis du bare har lyst til at gøre lidt ekstra ud af dig selv.

Der er lidt for enhver smag, og nogle af dem kommer nok lidt an på dit eget temperament, og hvordan du har det med at gå i lidt ekstra udstrålende tøj. Der er et par lidt klassiske skjorter, men også nogle meget iøjnefaldende, hvor folk vil vende sig en ekstra gang for at kigge.

Har du lyst til at se nærmere på disse skjorter, eller måske nogle flere? Så skal du blot følge linket neden under, eller du kan klikke på et af billederne.

Se det fede udvalg af Selected skjorter – Klik her

selected skjorter
selected skjorte offwhite
selected skjorte mørkeblå med hvid

 

selected skjorte lyseblå
selected skjorte hvid mønster

Selected skjorter – Når du kigger online

Internet har gjort det nemt at finde tøj på forskellige webshops og heriblandt kan du også finde Selected skjorter.

Vi har udvalgt en webshop, hvor der er god kvalitet og et smart udvalg af skjorter. Priserne på skjorterne i denne artikel ligger mellem 400-500kr, som er en fornuftig pris fra et stærkt modekendt mærke. Her er deres skjorter blandt andet et kendetegn for en stylet gentleman, der gør noget ud af sig selv.

Find webshoppen lige her!

Står du også og mangler mere smart tøj til dine skjorter? Så kast et blik på vores artikler neden under, hvor du kan få inspiration til, hvad du kan matche med dine skjorter.

Selected jeans til mænd

Mørkeblå Jack and Jones bukser

Levis boxershorts

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar