- Kvinder Sko

5 smarte Supra sko til kvinder

I denne omgang har vi udvalgt nogle Supra sko til kvinder, som vi selvfølgelig også synes, du skal have chancen for at se nærmere på.

Mange har selvfølgelig også hørt om Supra sko, men lad os lige for god orden bare lige kaste et hurtigt blik på, hvilken slags stil de er.

Lidt om Supra sko til kvinder

Supra sko er inspireret af både skate og street fodtøj og startede i 2006. Så det er ikke ligefrem et af de ældste mærker på markedet. Alligevel er det lykkes for Supra at kæmpe sig godt op i toppen på få år. De har formået at bygge et stærkt brand blandt de mange skoproducenter i verden.

Det er også noget du kan se, når du kigger efter Supra sko til kvinder. Her får du også et smart udvalg, hvor du hurtigt ser inspirationen fra både skate og street fodtøj.

Så nu har vi også valgt at tage nogle Supra sko med i artiklen, som du kan bruge som inspiration, til når du skal vælge et par. Der er lidt blandet både med farver og design, så du har lidt at vælge imellem. Lige fra en klassisk sort til en lidt mere “pigefarvet” pink.

Hvis du falder for et eller flere af de par sko i vores artikel, så skal du blot trykke på linket neden under for at komme til forhandleren. Du kan også trykke på et af billederne.

Find endnu flere smarte Supra sko til kvinder lige her

Supra sko til kvinder
Supra sko til kvinder i hvid
Supra sko i rød

 

Sort sko fra Supra
Pink Supra sko

Supra sko til kvinder i denne artikel

De Supra sko, vi har taget med, ligger på en pris mellem 649-1195kr så helt billige er de ikke. Til gengæld får du masser af god kvalitet fra et super stærkt og verdenskendt brand.

Som du også kan se, er der forskellige designs blandt skoene, så der er lidt for enhver smag. Du kan også se, at skoene lever op til skate og street looket.

Det var alt i denne omgang, men lad os høre, hvad du synes om skoene, og hvis der er andre sko, som du gerne vil læse mere om. Giv os en kommentar nederst i artiklen og lad os høre din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

2 Kommentarer

Skriv en kommentar