- Kvinder - Mænd Accessories

5 upcoming ure brands

Accessories er altid en god følgesvend. Det gælder så sandelig også for ure, uanset om det er til kvinder eller mænd.

Så her får du nogle bud på 5 brands. Det er blandet til både mænd og kvinder.

1: Grand Frank

Udviklerne af Grand Frank har sat modeidealerne på spidsen ved at flytte grænserne for, hvordan man kombinerer minimalisme og sprudlende farver. Grand Frank ville skabe et ur som reflekterede kundernes personligheder og individualitet. Resultat er enestående og især deres montpellier kollektioner har været spot on i bestræbelserne på at lave et tidsløst design. Uret kan fås i mange forskellige farver og ens for dem alle er, at de fremstår unikke.

Urene er håndlavede og har krystal kvartsbevægelse, krokodille læderrrem og en vandtæt rustfri urkasse.

Grand Frank ur

Grand Frank urene kan købes her.

2: Olivia Burton

Olivia Burton har altid været et anerkendt brand siden de i 2012 introducerede deres minimalistiske og elegante ure. Det feminine look har altid vækket stor begejstring blandt utallige kvinder og kombinationerne af lette farver og smukke motiver vækker stor begejstring og gør Olivia Burton’ udtryk unikt.

Selv om Olivia Burton efterhånden har eksistreret længe og været en dominerende faktor blandt dameure, så formår de stadig hele tiden at forny sig. Det stigende fokus på bl.a. dyrevelfærden har Olivia Burton’ dygtige medarbejdere udnyttet til at fremstille ure i syntetisk læder. Når de nye arrivals bliver offentliggjort er Olivia Burton kollektioner altid nogen man skal holde øje med.

Olivia Burton ur

Olivia Burton urene kan købes her.

3: About Vintage

About Vintage er et dansk brand som har fokus på det klassiske og simple design. Urene er fremstillet i fremragende kvalitet. I Glasset er der anvendt safirglas og gør dem derfor yderst brudsikre. Selve uret har mange flotte detaljer, hvor der er blevet kælet om hver en lille detalje lige fra urviserne til remmen.

About Vintage mener at enkelhed og balance er nøglen i forhold til fremstillingen af urene. Det kombinerer de klassiske vintage detaljer med små moderne elementer, hvilket giver designet et sammenhængende og klassisk look.

About Vintage ur

About Vintage urene kan købes her.

4: Cluse

Cluse er et hollandsk brand som har taget Europa med storm. Det er især det simple look som kendetegner alle deres ure og som skaber et solidt udtryk som komplementerer alt slags outfit.

De elegante og minimalistiske ure er en sikker vinder, hvis man søger et ur som kan bæres til casual brug, til formelle selskaber eller til festkjolen. Med Cluse går du aldrig galt i byen og samtidig er prisen også virkelig fornem.

Cluse ur

Cluse urene kan købes her.

5: Vincero

Vincero er italiensk håndværk når det er bedst. Urene er maskuline og kendetegner den sande gentleman. Urene udviser overskud og selvtillid og kan fås med klassiske motiver eller lidt mere farverige kombinationer uden at være for frembrusende.

Kvaliteten er ligeledes i højsædet med Vincero; Remmene er fremstillet i ægte italiensk læder og glasset er fremstillet i safirglas, hvilket gør det til et yderst kvalitetssikret produkt til en virkelig god pris.

Vincero er stadig et mærke i fremgang og vi er spændte på at se, hvad fremtiden bringer for dette mærke som med deres første tre kollektioner allerede har vist, at de er kommet for at blive.

Vincero ur

Vincero urene kan købes her.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

kommentar

Skriv en kommentar