- Kvinder Trøjer

Billig og smart sommertop fra Even&Odd

Når sommeren kommer over os, er det også på tide at få anskaffet dig en lækker sommertop, som du kan nyde varmen i. Så derfor har vi selvfølgelig kigget lidt på netop sådan en top til sommeren.

Denne gang er vores blik faldet på en top fra mærket Even&Odd, som du nok allerede har hørt om. Vi håber, at du kan bruge den som inspiration, så du kan finde en smart sommertop til lige præcis dig. Skulle du falde for den, eller har lyst til at se flere toppe til sommeren, så skal du blot klikke på linket neden under.

Pris: 129kr

Find din Even&Odd sommertop nu

Sommertop fra Even&Odd

Flot lyseblå sommertop

Du har nok allerede nu set den flotte lyseblå top, som vi har taget med i indlægget. Som sagt er den fra mærket Even&Odd, der er kendt for at krydre den det feminine look med en smule råt uden at overdrive. Der er altid masser af lækre detaljer ved deres tøj, og det bærer denne sommertop også præg af.

Toppen har et flot mønster med blomster, der passer super godt sammen med den lyseblå farve. De giver til sammen et smart sommerlook, som du kan nyde godt af, enten i din hverdag eller til fest.

Den har en dyb V-udskæring og har samtidig spagettistropper, der giver lidt ekstra til sommerlooket. I den mere praktiske afdeling, kan vi oplyse, at den er lavet af 100% viskose.

Hos Dobbeltmode er vi glade for at dele smart tøj med dig. Vi er også interesseret i at høre, hvad du synes. Skriv derfor en kommentar til os nederst på siden, og del din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar