- Kvinder Smykker

Billige ringe til kvinder

Nu er det blevet tid til at kigge på nogle billige ringe til kvinder, så vi har været ude på markedet og fundet frem til netop disse billige ringe til kvinder. Der er lidt for enhver smag, så mon ikke at du finder en enkelt ring, som du vil kunne lide blandt disse smykker til kvinder.

Billige ringe til kvinder

Her finder du det flotte udvalg

Denne flotte sorte ring har et gammelt og stilfuldt look over sig, med en stor sort sten i midten og resten af ringen har et mønster med et gulddesign, så den kommer til at se lidt dyre ud end den er. I skrivende stund koster ringen kun 20kr og normalt er prisen på 45kr, så det er ikke prisen, som presser på. Ringen passer fint til alle slags personligheder, så uanset om du er meget feminin eller udfordrende, så vil ringen være god til dig.

Sort sløjfe ring

Den anden af de billige ringe til kvinder er så denne sorte sløjfe ring, der helt sikkert vil passe til en feminin hånd, som ønsker at se lidt sexet ud. Ringen, og især sløjfen, får du nemt til at passe med det tøj, du går i, for den har et meget neutralt udseende. Den er også ganske fleksibel, så du får ikke problemer med at få den tilpasset til din finger.

Se også vores indlæg: Billige øreringe til kvinder

Shiny stone ring

Så er der en ring, der vil tiltrække lidt opmærksomhed fra de fleste omkring dig, uanset om de spørger ind til den, eller blot nøjes med at kigge på ringen. Den vil passe perfekt til en bytur, eller nogle arrangementer, hvor du gerne vil se en smule ekstra fin ud, og her vil guldfarven helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Du kan prøve at kaste et blik på vores udvalgte festkjoler til kvinder, hvor den her ring vil matche rigtig godt med alle kjolerne.

Stor blomster ring lilla

Her finder du det flotte udvalg

Her har vi så en stor og flot lilla ring, som har et smukt mønster, der er formet som en blomst. Det gør også, at ringen er meget feminin også selvom, at den er er en smule stor. Den lille perle i midten af ringen er en rigtig fin og lille detalje, der tilføjer noget ekstra ynde til udseendet. Ringen har også et rigtig victoriansk look, så du kommer til at skille dig ud fra resten af forsamlingen.

Lotus blomster ring sølv

Hvis du er på udkig efter en rigtig kvindelig ring, så er denne ring et virkeligt godt bud. Selve ringen er af plastik, men med dens udseende vil den passe perfekt til en ganske almindelig hverdag, hvor du har lyst til at gøre lidt ud af dig selv. Ringen har en sølvagtig glans, og samtidig er den formet som en blomst. Smid ringen på fingeren og hop i et par jeans, en T-shirt og evt. en cardigan, og så er du ikke gået helt galt i byen.

Lotus blomster ring guld

Den sidste af de billige ringe til kvinder er denne ring, som er stort set magen til den ring på billedet oven over. Forskellen er blot, at den her ring er hvid med guldkanter, så du kan sagtens bruge den til præcis samme formål som ringen med oven over, men hvis du er mere til guldfarve end til en sølvfarve, så er det klart den her ring, som du skal vælge.

Var der nogle af ringene, som du kunne lide? Eller har du lyst til at se nogle flere? Så tag og klik på linket neden under, og så vil du kunne finde et lidt større udvalg.

Her finder du det flotte udvalg

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar