- Mænd Accessories

Billige wayfarer solbriller

Denne gang har vi valgt at tage et kig på nogle billige wayfarer solbriller, som vi mener, er virkelig seje!

Selvom det er billige wayfarer solbriller lever de stadig op til kvalitet og et fedt look.

Wayfarer solbriller er produceret af det meget kendte mærke Ray-Ban, som også står bag mange andre kendte mærker indenfor solbriller.

Billige wayfarer solbriller
Alle Wayfarer brillerne kan ses og købes her

Det første par billige Wayfarer solbriller i denne artikel er det klassiske sorte look, som har været kendt i rigtig mange år.

Trods at deres udseende ikke har ændret sig meget med den sorte farve gennem lang tid, forbliver dette par et symbol på den moderne mode, der lever i bedste velgående i dette par solbriller. Glasset er mørkt, så andre har svært ved at se dine øjne, når de kigger igennem det, og samtidig beskytter det imod solens stråler.

Wayfarer solbriller brune

Dette er så det næste par af vores udvalgte billige wayfarer solbriller. Dette par lever op til kvalitet og pris med nogle fede detaljer, såsom metallet foran og på siden. Glasset på disse solbriller er brunt, så det kan passe sammen med resten af udseendet.

Wayfarer solbriller tiger
Det sidste par solbriller er en smule anderledes fra de to første, men alligevel er det et par super fede solbriller, der har en unik udstråling. Farverne er blandet rigtig godt sammen, så de giver det velkendte leopard mønster, og folk vil nok kigge en ekstra gang, når du kommer gående med sådan et par solbriller.

En virkelig sej detalje er, at glasset er spejlglas, og det vil sige, at du kan kigge ud på folk, men de kan ikke kigge direkte tilbage. Hvis du kan lide lidt opmærksomhed og nogle flotte mønstre, er dette par solbriller helt sikkert noget for dig.

Billige Wayfarer solbriller i et større udvalg

Hvis du kan lide nogle af disse solbriller, og har lyst til at finde dem, kan du bare følge linket nedenunder. Her kan du også finde en masse andre solbriller, blandt andet fra Wayfarer.

Se det større udvalg af solbriller fra Wayfarer her

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar