- Mænd Undertøj

Björn borg underbukser

Vi har valgt at tage et kig på nogle Björn borg underbukser, der kan bruges i alle sammenhænge, både til hverdag, i weekenden og i byen. Vi har valgt at kigge på 3 forskellige par Björn borg underbukser, så der kan være lidt for enhver smag.

Björn borg underbukser sort

Find udvalget lige her

Her er et par Björn borg underbukser i farven sort med logoet stående med hvid farve på kanten for oven. Du får dem som en 3-pack, hvor linningen (øverste kant) er elastik. Så får du også et par gode underbukser, der nemt kan tilpasses mange. Det hvide logo er nemt at læse og alt i alt, er disse 3 identiske underbukser nogle fine eksempler på, at alt ikke behøver at være i mange forskellige farver for at være et fedt design.

Björn borg underbukser rød

Her er virkelig et par røde Björn borg underbukser, der falder en i øjnene meget hurtigt. Den røde farve nærmest skriger i ansigtet, men alligevel er der noget over dem, som gør dem til et par flotte underbukser, og det er netop den røde farve. Ja, det lyder måske en smule mærkeligt, men farven giver alligevel en form for maskulinitet, når man kaster blikket på dem. Hvis du godt kan lide at skille dig lidt ud, så vil du ikke være ked af det, når du finder dem frem fra skuffen. Her får du dem som et enkelt par underbukser.

Björn borg underbukser blå

Find udvalget lige her

Det tredje par Björn borg underbukser er en lille smule neutralt med en mørkeblå farve og en hvid farve til logoet. Det er nogle stille og rolige farve, men de beholder en god kombination, og skaber et godt visuelt udseende. Selvom at de godt kan virke en smule neutrale, så bliver de på ingen måder til et par kedelige underbusker, for de giver stadig et godt indtryk med et stort hvidt og tydeligt logo, som nemt går sammen med resten af den nederste del. Det er ligesom de to andre par, lavet så de nemmere kan tilpasse sig den enkelte person. Du har selvfølgelig, som altid, mulighed for at vælge en specifik størrelse, så du kan være helt sikker.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

kommentar

Skriv en kommentar