- Kvinder Trøjer

Bluser til store piger

Når du søger bluser til store piger, kan du sagtens finde smart, moderigtigt tøj til fornuftige priser. Førhen var det ofte svært at finde tøj i store størrelser, eller også var tøjet meget dyrere end tøj i alm. størrelser. Tøj i store størrelser findes i dag i et stort og bredt udvalg.

Er du i gruppen af de knap 50 % af Danmarks befolkning, som er overvægtige, skal du ikke fortvivle. Der er mange muligheder for smart tøj, der klæder din personlighed i dag.

Du behøver ikke gå i kedeligt sort oversize tøj, bare fordi du skal have tøj i stor størrelse. I dag findes der flere gode storpige mærke tøj forhandlere, der laver den ene flotte, moderigtige plus size kollektion efter den anden.

Gode råd når du vælger bluser i store størrelser.

Mange plus size piger har oplevet, at mulighederne, farverne og udvalget af bluser kan være meget svingende. I mange år var tøjet enten voldsomt oversize, så du ofte blev større end du egentlig var eller også var bluserne sorte, da sort siges at slanke. Den gang følte mange store piger sig ekstra store, da de gik og gemte sig i tøj der var alt for stort.

I dag er det helt anderledes. I dag er der kommet farver på bluserne i store størrelser og du kan finde både lange og kort bluser, der vil klæde din figur. Et godt råd, når du skal finde en bluse i stor størrelse, er at du ikke skal vælge efter lag-på-lag-metoden.

Når du putter flere lag på, føler du at kroppen gemmes væk, men dette gør sjældent noget godt for din figur. De mange lag tøj, kan tvært i mod gøre, at du virker større end du egentlig er.

Et andet godt råd vedr. bluser er at få valgt den helt rigtige størrelse. Lad være med at gå en størrelse op, da du herved kommer til at virker større end du er. Det gælder også, hvis du køber en størrelse mindre, end du reelt er. Find derfor den rigtige størrelse, da tøjet så fremhæver kroppen bedst muligt.

I dag er udvalget af tøj med farver stort. Når du vælger bluser med farver i, kan du fremhæve din personlighed på en særlig måde. Vælg aldrig bare sort alene, men kombiner med en flot farve, da det giver stilen noget personlighed også.

I dag er det ikke flovt at være storpige. I dag har piger der bruger plus size tøj gode muligheder for at fremhæve deres egen stil og personlighed, når de vælger tøj. Søger du inspiration til billigt og smart modetøj i store størrelser, kan du hos https://mapeo.dk/shop/bluser-49c1.html finde et bredt udvalg, der netop vil passe til din personlige stil.

Køb bluser og jeans der matcher

Når du køber bluser og jeans så husk at kombinere det stramme med det løse. Det er altid en god ide at tage en plus size damebluse på, og kombinere med noget løst på forneden sås om en løs nederdel eller et par løse bukser, som er meget moderne for tiden.

Har du der i mod stramme jeans på, så tag en rummelig top på til. Toppen skal gerne gå et godt stykke ned over numsen, for så vil du kunne gøre overgangen mellem stram og løs blid. Bluser i store størrelser finder du både i løse og stramme modeller, og med forskellige snit.

Når du vælger bluser så vælg bluser med 3/4-ærmer, hvis du vil fremhæve dine arme og vil du gerne fremhæve din hals, så vælg en bluse med en rund bred hals. Som stor pige kan du finde både klassisk tøj, både i snit og i farverne, og her finde du altid bluser der er smarte og tilpasset din figur.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar