- Mænd Accessories

Bollé solbriller

Vi har valgt at tage et kig på nogle Bollé solbriller, og vi har fundet nogle rigtig flotte eksempler til dig.

Vi har valgt at kigge på disse Bollé solbriller, fordi vi synes, at der skulle være mulighed for, at kunne bruge nogle solbriller både til hverdag, arrangementer og bylivet.

Bollé har været eksisterende i rigtig mange år, ja faktisk lige siden 1888, hvor produktionen begyndte i Frankrig. De er meget kendte for at producere top kvalitet til blandt andet sportsudøvere. De er også velkendt for, at kunne levere flotte solbriller til enhver smag.

Bollé solbriller

Find solbriller fra Bollé lige her

Det første par Bollé solbriller vi har taget et nærmere kig på, er disse flotte og skinnede sorte solbriller. Stellet er sort, men med nogle lækre detaljer på siderne, hvor teksten bollé er inkluderet. Glasset er TNS Polarized, som betyder, at du bliver beskyttet mod både UV-stråler og at blive blændet af solen, f.eks. når den reflektere sine stråler på blandt andet vand. Du modtager solbrillen sammen med et rensesæt, så du selv slipper for, at skulle tænke på det bagefter.

Bolle ANACONDA 11772

Det næste par solbriller fra Bollé har en del flere farver på siden, og det falder perfekt sammen med resten af den sorte farve på stellet. Her er et par solbriller, du kan tage med hvorhen, du har lyst til.

Du kan passende vise dem frem i byen, have dem på til hverdag, eller tage en tur på stranden og få lidt sol. Navnet bollé står skrevet tydeligt på siden, som en god lille detalje.

De mere klassiske Bollé solbriller

 

Bollé solbriller Bounty

Her har vi så det, vi næsten kan kalde et par klassiske solbriller. Den sorte farve og det mørke glas er kendt for at være noget af det første indenfor solbriller. Så hvis du kan lide noget af det gode gamle traditionelle ved solbriller, så vil du helt sikkert ikke blive skuffet over det her par. Det kan selvfølgelig også være, at du har lyst til at ligne en, der lige er trådt ud af en gangster-film, og så vil de her solbriller klart hjælpe dig godt på vej.

Bollé solbriller Grace

Dette par Bollé solbriller giver dig et flot stel i farven Shiny Plum og med en linsefarve af TNS Oleo AF Grey Polarized. Vi har valgt lige netop dette par, fordi stellet har den farve, som det har.

Det er ikke sort, men ligner en smule, men samtidig er det også forfriskende med en lidt anderledes farve end lige sort. Du vil med stolthed kunne vise de her solbriller frem til venner og familie.

Kunne du lide nogle af disse solbriller? Der er også mange andre varianter. Bare følg linket neden under.

Find solbriller fra Bollé lige her

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar