- Mænd Accessories

En kortholder til mænd holder styr på kreditkortet

Vi lever i dag i en verden, hvor penge i den fysiske forstand er ved at forsvinde. Vi ser at vores øre bliver højere og højere (I takt med fjernelsen af 25 øren), samtidig med at det bliver sværere og sværere at hæve over i de mange butikker – Selv bankerne ligger ikke med kontanter!

Nå, nok om det. Det er jo ikke så slemt alligevel når det kommer til stykket, og heri får du lidt fifs til en fed accessori til baglommen.

Vores bud på en kortholder til mænd

Alt i alt betyder udviklingen at vi skal have flere kreditkort, medlemskort, benzinkort og hvad der ellers er ude på markedet.

De mange nye kort gør det også sværere for mange når de skal finde ud af hvor de lægger dem. Dette gælder især for mænd, som godt kan lide at lægge kortene mange mystiske steder!

Kortholdere er heller ikke den største som fylder. Faktisk tager mange kortholdere udgangspunkt i størrelsen 10×5 cm, hvor selve tykkelsen er den der varierer efter hvor mange kort man ønsker at bære rundt på.

Klik her og find kortholder med det samme!

Kortholder til mænd i stål med linjer

En kortholder til mænd stopper de mange bøjede kort

Løsningen på det ovenstående problem er dog lige ved hånden; Nemlig kortholdere. Med en kortholder slipper du for at lommen skal være fyldt med løse kort, som har en risiko for at blive bøjet.

Det behøver heller ikke at være en kortholder som du ikke kan lide. I dag er markedet for kortholdere nemlig blevet så stort, at du kan få dem i alle slags designs.

Læs også: Sort og smart pung til mænd

De mange designs tæller blandt andet enkeltfarvede som sort, rød, grøn, eller hvad en yndlingsfarve nu er. Du kan også få bestemte mønstre, alt efter om du er politisk aktiv, religiøs mm.

Designet er dog ikke kun farven, men også hvad for et stof det er lavet. Vil du gerne have læder, er dette muligt, ligesom det også er muligt at få mange slags kortholdere der er lavet af stof.

Kortholdere er blevet en mode-accessorie for mænd!

Du kan også få kortholdere som viser at du har stil. Dette er særligt praktisk til folk, som er ude og spise middage med arbejdet, eller gerne vil fremstå stilede når de går ud på bar eller noget lignende.

Vi startede med at sige, at kortholdere kunne holde øje med mange kort. Er du en af dem, som ikke har mange kort liggende, gør det ikke en kortholder mindre praktisk.

Det er nemlig muligt, at få plads til sedler og mønter, hvis det kunne have din interesse. Dette gør også at selvom butikken du handler i, ikke tager kort – ja, så kan du stadig betale uden at skulle finde et sted og hæve.

Klik her og find kortholder med det samme!

Kortholder til mænd - Brun

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar