- Kvinder Trøjer

Fed sommer T-shirt til kvinder – 2 styks

Sommeren er en dejlig tid på året. Der er masser af sol og varme. Så derfor har du også brug for noget dejligt let tøj, som du kan bruge, når temperaturen begynder at stige.

En sommer T-shirt er et rigtig godt valg, til når du står og skal ud af døren.

Sommer T-shirt – Til lidt af hvert

Nu har vi også valgt 2 styks sommer T-shirts til kvinder, som vil passe rigtig godt til en solrig dag.

De T-shirts vi har valgt til artiklen kan du nemt bruge til hverdag, til en tur i haven, eller til en hurtig tur i byen. Alle ved alligevel at det er sommer, og det handler om at have noget afslappet tøj, som du kan nyde at have på i varmen.

Bliv sommerklar – Find din T-shirt lige her

Fed sommer t-shirt til kvinder blomster

Her er så den første sommer T-shirt til kvinder, som vi har kigget lidt på. Temaet opdager vi hurtigt ved T-shirten, og det er selvfølgelig det tydelige mønster af blomster.

De er i forskellige farver hele vejen rundt om T-shirten, og giver et rigtig sommerlook til den.

Mærket hedder Dorothy Perkins, og er kendte for at give deres tøj et smart feminint look.

Prisen er 249kr, og er givet godt ud for en flot og dejlig sommer T-shirt.

Fed sommer t-shirt til kvinder

Find mange flotte T-shirts lige her

Den næste T-shirt er i det samme tema som den anden. Nemlig blomster. Her er blomsterne hvide og skinner rigtig godt igennem, så de virker meget lyse på en lidt mørkere baggrund. Det giver en rigtig fed kontrast til hinanden.

Prisen for denne smarte T-shirt er 119kr. Mærket hedder Only, som også er kendte for deres stilfulde og feminine tøjstil.

Det var så slutningen på denne artikel. Vi håber, at du kunne bruge artiklen til at finde en flot sommer T-shirt og få noget inspiration

Du er mere end velkommen til at dele din mening med os. Smid en kommentar i feltet neden under og fortæl os, hvad du synes.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar