- Mænd Bukser

Fede bukser til mænd – 7 styks

Fede bukser til mænd er altid noget, der kan bruges til enten en god bytur eller bare for at se cool ud til hverdag.

Det er også grunden til at vi i denne artikel har valgt 7 styks fede bukser til mænd, der nok skal få tiltrukket noget opmærksomhed.

Vi har kigget på nogle forskellige bukser med hver deres stil og fede detaljer. Her har vi også valgt bukser fra forskellige mærker, så du har lidt flere muligheder at gå efter. Heriblandt kan vi nævne Jack and Jones, Hugo Boss, Signal, Tommy Hilfiger og Matinique. Disse er alle kendte mærker, som er med på den nyeste trend med deres design og kvalitet.

Prisen på de forskellige bukser svinger mellem 400-1000kr, og selvom at nogle af priserne er forholdsvis dyre, så får du nogle bukser af super kvalitet og med et cool look, så du er klar til at vise dig frem uanset hvor du befinder dig.

For at finde bukserne, eller for at se flere, skal du blot klikke på et af de links omkring billederne, eller du kan vælge at klikke på selve billederne.

Se masser af alt for seje bukser lige her

fede bukser til mænd
Bukser til mænd mørke
fede bukser Signal Jeans
fede bukser til mænd green
fede bukser til mænd lyse
fede bukser til mænd Martinique
Jack and Jones fede bukser

Her finder du bukserne

Fede bukser til mænd – Til dig med stil

Når du vælger nogle bukser, vælger du også samtidig din stil og hvilket andet slags tøj, du kan have på sammen med bukserne.

Med de bukser som vi har valgt i artiklen, får du ikke problemer med at bruge andet tøj sammen med dem. Du kan bruge stort set alt fra trøjer, skjorter og T-shirts.

Og hvad er et par bukser uden noget andet smart tøj. Derfor har vi også valgt et par af vores andre artikler til mænd, hvor du kan få inspiration til, hvad du kan matche sammen med dine bukser.

Seje Bruun og Stengade skjorter

Fedt Hugo Boss tøj 

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar