- Mænd Accessories

Fede caps til mænd

Vi har været ved at kigge på nogle fede caps til mænd, og har fundet frem til de her 6 styks, som vi mener, at du ikke kommer til at gå forkert i byen med. Du får ikke problemer med at bevare din maskulinitet, hvis du vælger en af disse fede caps, så du kan bare slappe helt af uanset, om du vælger at tage den på i byen, eller bare en ganske almindelig hverdag.

Alle disse caps har en grøn detalje under skyggen.

Fede caps til mænd - Army style

 Se de mange fede caps lige her!

Her er den første cap, der bærer en smule præg af noget army-style, bare i et mere gråt format. Den har en grå og blå farve, der gør den rigtig fed, og farverne giver den et camouflage mønster. Hvis du mangler en sej cap til din hverdag, eller når du tager med drengene i byen, så vil du ikke fortryde dit valg med denne cap.

Fede caps til mænd med orange skygge

Den næste cap har et klassisk sort design med orange skygge. Den orange farve skinner rimelig godt igennem, men det gør ikke noget, for farven passer rigtig godt sammen med det sorte design. Du vil nemt kunne bruge denne cap på en hverdag eller i byen med gutterne.

Fede caps med dyre-look

Fed cap med slangeskindslook

Her er der en cap, som har en masse fede detaljer, og så kører den med et snake tema. Det “slange-farvede” mønster er det, der giver detaljerne, og samtidig er denne cap lavet med en skygge af plastik, så den får en kontrast til resten af stoffet. Med denne cap vil du heller ikke blive skuffet, når du går rundt og viser den frem.

Fed cap med krokodille-look

Se de mange fede caps lige her!

Denne cap minder meget om cappen ovenover, og den har også en skygge af plastisk, så du får også en flot kontrast med denne cap. Cappen har et såkaldt “Gator” look, der ligesom navnet antyder, minder meget om krokodilleskind, og du vil opdage, at den er fyldt med en masse detaljer.

Klassiske caps til mænd

Klassisk sort cap til mænd

Så er vi nået til den 5. af de fede caps til mænd, og her har vi valgt en klassisk sort cap, som du aldrig kommer til at gå forkert i byen med. Du kan bruge den til stort set alt slags tøj, fordi det sorte design gør den meget neutral, og så får du heller ikke problemer med at have den på i byen eller på hverdage. Se cap’en i linket nederst.

Fede army caps til mænd

Den sidste cap vi har valgt at kigge på, har et army design samt en sort skygge. Den sorte skygge og army designet giver en fed udstråling og en rigtig god kontrast. Og du behøver ikke at være fan af militæret for at den ser godt ud på dig, selvom at folk muligvis vil spørge, om du har været i militæret.

Hvis der var en eller flere caps, du kunne lide, eller hvis du har lyst til at se nogle flere, så skal du bare klikke på linket lige nedenunder:

Se de mange fede caps lige her!

Vil du se flere fede accessories for mænd?..

Så tjek vores blogposts om:

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar