- Mænd

Fede ure til mænd

Vores bud på et par fede ure til mænd

Vil du gerne have fat i et fedt ur til din mand, far eller bror, så får du her nogle gode bud her på siden. Se eksemplerne længere nede.

Der er naturligvis mange definitioner af, hvad der er “fede ure” og derfor skal man selvfølgelig kende personen godt. Vi har en god mening her hos Dobbeltmode, og de skulle gerne give lidt ekstra inspiration til jagten.

Her finder du dit nye ur

Du har mulighed for både at få et læder ur, et ur af stål, ligesom at du kan få store og små ure som også er udstyret med den samme teknologi som iPhones er baseret på. Dette er begyndt at blive kendt på markedet som Smarture.

Et ur til en mand er noget af den største gave som du kan give til enten din kæreste eller dit eget håndled. Alt efter din stil kan du finde et ur, der matcher dit design og give det endnu et tvist af din personlige stil.

Et ur er den bedste gave til manden

Ofte kan det være svært at lede efter en gave til mænd, da de som regel har alt hvad de har behov for. Ure kan derfor, for dig, være muligheden for at stoppe med at kigge efter andre gaver.

Som vi allerede har skrevet kan mange fede ure til mænd være chancen for at finde den perfekte personlige gave. Ofte mangler alle et sted at kigge på klokken, og når de er kommet ind i rytmen, slipper de for at tage deres telefon frem for kun at kigge på klokken.

Læs også: Udvalgt, 3 ure til mænd

Derudover slipper du også for at din kæreste, mor, far eller hvem du nu giver urene til, kommer for sent til en aftale med dig, da de jo nu har et ur som de kan se klokken på.

Fede ure til mænd behøver ikke at være dyre

Når du begynder at kigge efter et ur behøver de ikke være de dyreste på markedet. Faktisk er det muligt at få mange billige ure til mænd, som de også gerne vil have.

Vil man dog alligevel gå efter at skaffe varemærket til sin mand, kan du begynde at kigge efter forskellige loppemarkeder, hvor folk gerne vil af med deres ældre men dyre ure. Her har du mulighed for at få lavet en god handel, da du også vil kunne få presset prisen ned.

Vil man være lidt fancy er det også muligt at anskaffe sig ure som er tilknyttet et halsbånd. Ja, mulighederne er mange og det er kun din fantasi som sætter grænsen.

Nedenfor ser du et par nye ure, som er meget klassiske og stilede i deres design. Vi synes selv det er ret fede ure, og som uden at ruinere nogen, bevidner om stil og selvsikkerhed. Der er mange flere af slagsen. Besøg blot linket nedenfor.

Her finder du dit nye ur

Fede ure fra Eyki
Gentleman fede ure

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar