- Kvinder Bukser

Fedt par sorte bukser fra Even&Odd

I denne omgang har vi valgt at kaste vores blik på et par fede sorte bukser fra mærket Even&Odd.

Vi har valgt bukserne, fordi de er smarte og samtidig rigtig elegante, og kan bruges til rigtig mange situationer. Så får du også noget for pengene.

Even&Odd er i sig selv et rigtig godt mærke, som kombinerer det smarte look med et rigtig behageligt design, hvor du får masser af komfort i dit tøj. De bliver ved med at komme med nye designs, så du hele tiden kan være med på den fedeste trend og samtidig behøver det ikke at koste dig ret mange penge.

Find vildt fede bukser fra Even&Odd her

Even&Odd sorte bukser

Her er så de bukser, som vi har taget med i artiklen. Selve farven er en klassisk sort, som egner sig til mange forskellige slags begivenheder. Sort går jo stort set aldrig af mode.

Selve bukserne er løse og gør det behageligt for dig, når du har dem på. Det bliver hjulpet godt på vej af den elastiske linning, der giver dig endnu mere komfort. Udover at have en praktisk farve, er bukserne skam også udstyret med sidelommer, så du kan have dine ting i dem. Alternativt kan du jo selvfølgelig også vælge en taske eller en clutch, som du kan se under vores accessories.

Bukserne er super velegnet til mange situationer, og du kan vælge både at bruge dem i din fritid, hverdag eller når du render rundt derhjemme og slapper af. Desuden kan du matche dem med en festlig top, så du er klar til en spontan bytur. Eventuelt en lys top, så der kommer lidt kontrast.

Det var, hvad vi havde i denne omgang, og vi håber, at du har fået lidt inspiration til et par lækre bukser, som du kan blive glad for at bruge fremover.

Vi vil også rigtig gerne høre, hvad du synes om bukserne, så skriv en kommentar nederst på siden, og lad os høre din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar