- Kvinder Sko

Fine skotrends til foråret

Foråret er langsomt, men sikkert på vej. Med sig fører årstiden en ny sæson med en række flotte trends inden for skomode, som betyder, at du roligt kan lægge vinterstøvlerne på hylden. Det varmere vejr gør det nemlig muligt for dig at stikke fødderne i skønne sko som sandaler og loafers, der er perfekte til lyse og lune dage.

Få masser af inspiration her, hvor vi sætter fokus på 5 trends inden for skomode til kvinder.

pointy

Pointy perfection

Der har været spidse snuder på mange støvler denne vinter, og den skarpe form ser ud til at fortsætte hos forårsmodens sko.

Trenden optræder både i form af spidse snuder og spidse udskæringer. Det sidste er særligt inspireret af det franske luksusmærke Celine, som sidste år lancerede en hypet sko med en spids udskæring.

Celine sko er svære at få fat i, men heldigvis er der denne sæson mange andre skobrands, der kommer med deres egne fortolkninger af det spidse look. Hold blandt andet øje med Gestuz og Gardenia, der begge lancerer fine spidse sko i løbet af foråret.

70'er sandaler

70’er komfort

Fodformede sandaler med remme i blødt læder er langt fra forbeholdt 70’ernes blomsterbørn.

De sidste par sæsoner har lædersandaler, bl.a. i form af de populære modeller fra Birkenstock, været at finde på mange moderigtige fødder – og det forstår man godt! De er nemlig både behagelige og trendy, og så findes de tilmed i et hav af forskellige varianter.

Naturlige sandaler, der emmer af hippie-luksus, er altså endnu en gang in. Hos Katoni.dk kan du finde et stort udvalg af Birkenstock og mange andre lædersandaler.

stan smiths

Hvid som sne

Sneakers kan bruges året rundt, men til foråret er det særligt den hvide variant, der hitter.  Det giver god mening, for de passer perfekt til solbrune ben!

Gå efter en model, som passer til din stil. Det kan altså sagtens være den retro Suede-model fra Puma, en klassisk All Star fra Converse, de populære Stan Smith fra Adidas eller en helt anden model – så længe den er hvid.

Det er det helt rene, hvide look, der dominerer, så det er en god idé at rengøre skoene eller give dem en tur i vaskemaskinen en gang imellem.

loafers

Et preppy look

Til foråret skal fodtøjet gerne holdes i et preppy look, som giver associationer til den amerikanske overklasses college-stil. Det gælder særligt sko som loafers og sandaler med et sporty twist.

Du kan gennemføre looket og matche skoene med items som en polotrøje, men du kan også sætte et par preppy sko til items som rå jeans for at skabe et moderne look.

Der er flere brands, som har preppy sko i kollektionerne, men hos de amerikanske klassikere, kan du naturligvis være sikker på at finde dem. Gå eksempelvis efter et par Tommy Hilfiger sandaler – de udstråler amerikansk luksus og feminin elegance på en og samme tid.

kitten heels

Kitten heels

Kitten heels er navnet på de helt lave, små hæle, som nogen måske kender fra konfirmationstiden. De har nu gjort deres indtog i forårsmoden, og det er heldigt, for sko med kitten heels er nemme at gå i og giver ikke nær så ømme fødder.

Skal du virkelig have fingeren på pulsen, kan du vælge et par med en rem om hælkappen – et par såkaldte slingbacks. Så bliver du chic på den helt rigtige Chanel-agtige måde.

Det gode ved den lave hælhøjde er desuden, at de kan bruges til både hverdag og fest, så det er bestemt en god skoinvestering.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

kommentar

  • [* Shield plugin markeret denne kommentar som ” spam” . Årsag: Fejlede GASP ro(BOT) filter test (Kommentar token fejl) *]
    hvad med et post om vintersko til mænd? Eller måske et som dette men til mænd?

Skriv en kommentar