- Kvinder Overtøj

Flot og navy blå vinterjakke fra Anna Field

En vinterjakke er altid en rigtig god ide at have klar i sit klædeskab, når først kulden begynder at banke på. Og det er selvfølgelig også derfor, at vi har været ude på markedet for at finde en smart vinterjakke til dig.

Sådan en jakke har vi fundet frem til fra mærket Anna Field, og her er tale om en lækker og behagelig vinterjakke, som du kan nyde at have på.

Så hvis det er en dejlig jakke til vinter, som du står og mangler, så skal du helt klart kigge med på denne. Så du kan komme til at holde dig varm i de kolde måneder.

Find din flotte vinterjakke fra Anna Field

Flot og navy blå vinterjakke fra Anna Field
Flot og navy blå vinterjakke fra Anna Field bagside

Pris: 399kr

Vinterjakken fra Anna Field er i en flot navy blå farve. Og du kan se, at der er små flotte detaljer såsom bæltet rundt om maven. Jakken er også med lynlås, som går helt op til halsen. Hele jakken er kraftig foret, så du nemt kan holde varmen, når kulden rigtig bider.

Som du kan se, sidder kraven godt oppe omkring halsen, så du også kan holde kulden ude ved halsen. Desuden at jakken også forsynet med to styks lommer foran, som kan lukkes med lynlås. Så kan du både have dine hænder i lommerne, eller dine ting så du ikke taber dem.

Jakken går næppe af mode før om lang tid, da den har et flot og stilrent look, som du stolt kan vise frem.

Det var så alt for denne omgang. Vi håber, du kunne bruge vinterjakken, enten som inspiration, eller hvis du er faldet for den. Derfor vil vi selvfølgelig også rigtig gerne høre, hvad du synes. Så skynd dig at smide en kommentar med din mening nederst i artiklen, og lad os høre nærmere.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar