- Kvinder Kjoler

Flot og smart kjole fra Esprit

Så er vi på banen med en rigtig smart og lækker kjole fra mærket Esprit. Vi har valgt at vise den frem, fordi vi synes den er super smart og har en dejlig udstråling. Du finder kjolen længere nede i artiklen, så du rigtig kan få kigget på den.

Lidt om Esprit

Esprit er et kendt mærke, der stammer fra USA. Deres varemærke er at få folk til at føle sig godt tilpas i deres tøj, mens de også gerne vil være nyskabende, både med farver og mønstre.

Det er et mærke, som du helt klart skal holde øje med, hvis du kan lide det lidt mere afslappende tøj, hvor du ikke behøver at tænke 100% over stilen inden du tager det på. Med andre ord – et meget casual mærke, som du kan nyde godt af.

Men nu skal vi selvfølgelig også til den sjove del – nemlig selve kjolen. Vi håber at du kan få lidt inspiration, mens du læser og kigger på kjolen, så du er klar til at tage dit valg til en lækker kjole.

Så rigtig god fornøjelse.

Find kjoler fra mærket Esprit lige her

Flot og smart kjole fra Esprit

Ved et hurtigt kig på kjolen er det nemt at se, at farven er i en flot navy blå. Samtidig er længden også kort og kjolen er uden ærmer. Og noget rigtig dejligt og praktisk ved kjolen er, at den har elastisk linning.

Desuden har den V-udskæring omkring halsen, så den er helt perfekt til at få vist en flot halskæde frem, når du har den på. Du behøver heller ikke at slippe en formue for kjolen da prisen er på 299kr i skrivende stund. Så kan du også få plads til f.eks. en halskæde som lidt lækkert tilbehør, hvis du ikke har en i forvejen.

Vi håber, at du kunne lide kjolen, og vi vil rigtig gerne høre din mening om både den og mærket. Skriv en kommentar til os nederst på siden, så vi kan høre din mening.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar