- Kvinder Overtøj

Flot sort vinterjakke fra The North Face

Så har vi taget fat i en vinterjakke fra mærket The North Face, og vi vil rigtig gerne vise den til dig. Mærket er også kendt for at lave nogle vinterjakker af super god kvalitet og med et flot stilet look, som du stolt kan vise frem.

The North Face er kendt for at bruge det klassiske sorte look, når det kommer til deres vinterjakker, og det vil du også hurtigt opdage, passer helt perfekt med den jakke, vi har valgt.

Kast et blik på vinterjakken, og brug den gerne som inspiration, så du kan finde en jakke der er perfekt for dig. Hvis du synes, at det er lige netop denne jakke, som vil passe dig, så kan du finde den og flere ved at klikke på linket neden under. Du kan også vælge at klikke på selv billedet.

Rigtig god fornøjelse!

Kom ind og find din The North Face vinterjakke her

The North Face vinterjakke

Det er så denne vinterjakke, som vi har valgt, og som lovet kan du se det stilede sorte look. Jakken sidder rigtig godt, og egner sig super godt til udendørs aktiviteter, hvor du kan bevæge dig ganske frit.

Praktisk og god

Den praktiske del er der skam også styr på, hvor du får både lynlåslukning og knaplukning. Desuden er der lommer, hvor du kan have dine ting i, så du ikke taber dem, mens du er udenfor. Og som enhver god vinterjakke, har den en hætte, du kan trække op omkring ørene, når det bliver koldt.

Så her får du både et lækkert design samt en praktisk jakke ved et køb. Jakken er lavet af 59% bomuld og 41% nylon.

Nu hvor du har kastet dit blik på vinterjakken fra The North Face, vil vi også gerne høre din mening. Du skal være meget velkommen til at skrive en kommentar til os nederst på siden og fortæl os, hvad du synes.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar