- Kvinder Sko

Flotte højhælede sko – 3 styks til inspiration

Åh ja, et par flotte højhælede sko har altid været en kvindes tro følgesvend. Og selvfølgelig med god grund. For med nogle flotte højhælede sko bliver den feminine side tydeligt fremhævet, når kvinden viser dem frem.

Vi kommer heller ikke uden om, at et par højhælede sko gør sig ekstra bemærkede, når du sætter dem sammen med en flot kjole eller en smuk top. Du kan være ganske sikker på, at uanset hvilken del, du vælger, får du masser af opmærksomhed i din retning.

Flotte højhælede sko er perfekte til festlige arrangementer

Når du skal til en eller anden af de lidt større festlige lejligheder, så har du sikkert oplevet, at du har manglet et par flotte højhælede sko. Det er simpelt og enkelt fordi, de passer til netop sådanne begivenheder, hvor du skal vise din ekstra smarte tøjstil frem.

Vi håber, at du kan bruge de højhælede sko som inspiration, og hvis du har lyst til at se nærmere på dem, eller finde nogle flere, så kan du gå direkte til forhandleren via de angivne links. Du kan også bare vælge at klikke på et af billederne.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dit valg.

Flotte højhælede sko

Mærke: Tommy Hilfiger

Pris: 799kr.

Find forhandleren

Et par vildt flotte højhælede sko fra Tommy Hilfiger går du aldrig helt forkert med. De vil passe helt perfekt sammen med en yndig kjole eller en flot top. Så til lidt større arrangementer og festlige begivenheder er denne højhælede sko et klart must.

Det brune læder passer rigtig godt sammen med den blålige farve fra tekstilet. Du har også mulighed for at vælge den højhælede sko i andre farver, såsom hvid og pink.

Flotte højhælede sko platinumMærke: Tamaris

Pris: 399kr

Find forhandleren

Her er så et par virkelig flotte højhælede sko fra Tamaris i sølv/platinum farve.

De har et let og elegant feminint look over dem, især med de smarte tynde stropper.

Prisen er også rigtig fornuftig, så du kan nemt bruge dem til nogle sjove aftener, da de ikke er i den alt for dyre afdeling. Så slipper du for hele tiden at tænke på, om de går i stykker, så du kan have det sjovt i stedet.

Flot højhælet sko hvid

Mærke: Dorothy Perkins

Pris: 299kr

Find forhandleren

Det sidste par højhælede i artiklen har vi valgt for deres fine design med nogle smarte mønstre fra top til tå og selvfølgelig med en flot lige hæl. Samtidig er vi ovre i en lys og oplivende farve, der hurtigt giver en god udstråling.

De er rigtig fine og velegnet til stort set alle festlige arrangementer, hvor du også gerne vil vise, at du har en god smag for tøj.

Det var så alt i denne artikel om flotte højhælede sko. Vi kunne godt tænker os at høre din mening. Så hvis du har noget på hjertet, så giv os en kommentar med på vejen nederst på siden.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar