- Kvinder - Mænd

Gå i byen med det rette fest tøj

Bytur? Ja tak!

Når du skal ud og købe nyt tøj til at gå i byen med, skal du huske at holde øje med nogle ting, derfor har vi valgt at lave denne guide.

Gå i byen med det rette tøj

Inden vi begynder guiden helt, skal du som det første blive afklaret med din stil. Er du i tvivl om din stil er god eller ej, skal du følge med her.

Hvis du er helt sikker på din stil kan du springe dette stykke over.

Det første du skal være opmærksom på når du skal have nyt tøj til at gå i byen med, er nemlig at du skal vælge ud fra din egen stil.

Det vigtigste når det handler om stil er at du ikke går efter det billigste tøj fra det nærmeste supermarked, dette er et no-go.

I stedet skal du finde dig en hjemmeside hvor du synes de har lækkert gå i byen tøj til et okay prisleje. Det en god idé kun at bruge denne side, da du ellers kan risikere at få en alt for bred stil.

Du skal ikke gå ned i en dyr tøjbutik og få ekspedienten til at hjælpe dig, da dette hurtig bliver en dyr omgang – han er der kun for at få dig til at købe en hel masse dyr tøj, så få i stedet din bedste ven/veninde til at hjælpe dig. Her kan det gøres i butik eller på nettet.

Find dine festlige kjoler lige her

Flot guld kjole
Flot rød kjole

Her finder du festlige skjorter til byturen

smart-skjorte-til-byturen
festlig-skjorte-til-byen-til-maend

Når du skal gå i byen er det vigtigt du har det rette tøj til dit køn

Noget tøj som er et musthave til at gå i byen med, er selvfølgelig, til mænd, et jakkesæt og til kvinder, en elegant kjole.

Læs med og lær:

Lad os starte med mændene; Først skal du vælge om du vil have et mørkt eller lyst jakkesæt, hvorefter du skal vælge om det skal være grå, sort, hvid eller hvilken som helst farve du gerne vil have.

Herefter skal du selvfølgelig have en skjorte til at tage inden under blazeren. Har du valgt et mørkt jakkesæt, kan du her vælge en lys skjorte og omvendt.

Så til kvinderne; En elegant kjole er noget du skal have til din tøjsamling.

Her er det vigtigt at vælge en kjole der er dejlig at have på, men den skal også se godt ud. Dette kunne med fordel være en lang facontæt kjole der viser alle de pæne kurve på en kvinde.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar