- Kvinder Overtøj

Grå uldfrakke fra Vero Moda

Nu er vores blik faldet på en smart og lækker uldfrakke i går fra mærket Vero Moda. Du har nok allerede med stor sandsynlighed hørt om mærket.

Super til hverdag og fest

Så hvis du er på udkig efter en virkelig smart uldfrakke som du stolt kan vise frem, når du går rundt i din hverdag. Og selvfølgelig er den også super velegnet til arrangementer uanset om det er de lidt større, eller om det er en tur i byen.

Får du lyst til at kigge nærmere på frakken, eller se nogle flere, så har du nemt mulighed for det. Du skal bare klikke på enten linket neden under, eller på selve billedet.

Men lad os komme til sagen. God fornøjelse med at kigge.

Se smarte uldfrakker fra Vero Moda

Grå uldfrakke fra Vero Moda

Pris: 649kr

Flot og lækkert design til dig

Uldfrakken er, som du har set, grå, og giver et flot og meget klassisk look, hvor du nok især lægger meget mærke til sjalskraven. Det er et super elegant og feminint design, som får dit outfit til at fremstå ekstra smart.

Uldfrakken er helt igennem et meget stilrent look, og egner sig som sagt til rigtig mange situationer. Og den lidt mere praktiske del involverer blandt andet lynlås til lommerne, så dine ting ikke falder ud, mens du går rundt. En lille fin detalje er også knappen, du lukker frakken med, så den kommer til at sidde godt tæt på kroppen.

Gå ikke glip af trenden

Vi kan blot råde dig til at kigge nærmere på denne smarte Vero Moda uldfrakke, da du også nemt kan bruge den igen og igen. Med denne frakke i dit klædeskab, går du ikke forkert. Frakken går ikke af mode lige foreløbig med dette smarte design.

Vær med til at gøre Dobbeltmode endnu bedre ved at dele din mening med os. Så skynd dig at skrive en kommentar til os nederst på siden, så vi kan høre, hvad du synes. Følg også med på vores Facebook side, så du kan se, når der kommer spændende indlæg.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar