- Kvinder Smykker

Guldring til kvinder

Lad os bare sige fra starten at en guldring til kvinder virkelig er noget, der skinner igennem, som et lækkert accessory til dit outfit. Og det er selvfølgelig også derfor, at vi nu har kigget lidt på 3 guldringe til dig.

Noget af det bedste ved en guldring til kvinder, er at den kan findes i mange varianter. Så du kan både få nogle, der passer perfekt til en almindelig hverdag, og nogle, som passer virkelig godt til større arrangementer, hvor du gør lidt mere ud af dig selv. Så har du selvfølgelig også muligheden for at have flere guldringe, så du kan veksle lidt mellem hverdag og festlige begivenheder.

Vi har taget 3 styks guldringe med i artiklen, som vi gerne vil dele med dig. Du kan enten bruge dem som inspiration, eller du kan kigge nærmere på dem. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv med en af ringene, skal du blot klikke på et af de links, vi har lagt ud i artiklen. Eller du kan klikke på et af billederne.

Se et lækkert udvalg af guldringe lige her

Guldring til kvinder med ædelsten

Guldring til kvinder med sten

Mærke: Tamaris Jewelry

Pris: 449kr

En ædelsten i midten af en guldring. Det er lige noget for enhver kvinde, når hun ser den. Og det er også grunden til at vi har taget denne flotte guldring med i artiklen. Den har en virkelig flot udstråling, og stenen i midten passer helt perfekt sammen med resten af guldringen.

Ringen er af rustfrit stål og af rigtig god kvalitet fra det tyske mærke Tamaris Jewelry. Du kan både bruge ringen til hverdag eller til fest.

Find din næste guldring her

Guldring til kvinder fra Snö of Sweden

Guldring til kvinder

Mærke: Snö of Sweden

Pris:  299kr

Den næste guldring til kvinder er fra det svenske mærke Snö of Sweden. Her får du en ring, hvor udseendet virkelig taler for sig selv. Der er masser af små og rigtig flotte detaljer på ringen, som du helt sikkert vil værdsætte, når du viser den frem. Alt i alt en rigtig flot guldring, der pynter på din hånd.

Du kan vælge at bruge ringen til både hverdag eller til festlige stunder.

Her finder du en flot guldring

Hjerte formet guldring til kvinder

Hjerte guldring til kvinder

Mærke: Orelia

Pris: 299kr

En guldring med hjerte – er der nærmest noget mere feminint og romantisk? Her får du i hvert fald en ring, som du med sikkerhed vil blive rigtig glad for. Den vil med garanti også være rigtig godt egnet som gave, enten til din veninde, søster eller mor.

Guldringen er fra mærket Orelia, der går meget op i skønheden i deres produkter. Det må vi sige, at det er lykkes for dem med denne flotte guldring til kvinder.

Nu har du fået set nogle guldringe, og vi håber, at du kunne bruge dem som inspiration, eller hvis du skulle være blevet glad for en eller flere af dem.

Vi vil også rigtig gerne høre din mening. Skriv gerne en kommentar til os nederst på siden, så vi kan høre, hvad du synes.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar