- Mænd Undertøj

Herreundertøjets nye udvikling

Der er sket en stor udvikling indenfor boxershorts igennem de seneste år. I takt med manden er blevet mere selvbevidst, og der er kommet mere fokus på vores kropsidealer, har udviklingen af herreundertøj også udviklet sig parallelt med. I mens salget af brief, tights samt de stramtsiddende underbukser med kort ben år for år bliver mere populære, falder populariteten på den gammeldags løse boxershorts. Moden har samtidig været med til at skubbe de gammeldags boxershorts ud, da mændenes outfit gennem de seneste år kun er blevet smallere og smallere. Så det rent fysisk ikke er muligt at have et par løse boxershorts på inden under.

Brief underbukser

Undertøj gennem kendte personer

De store undertøjs producenter har også fået øjnene op for den nye udvikling, og er begyndt  at promoverer deres undertøj igennem store stjerner som Cristiano Ronaldo og Justin Bieber

Det store danske undertøjsfirma JBS præsenterede i 2013 den første store undertøjskollektion fra den verdensberømte fodboldstjerne Cristiano Ronaldo, som selv lægger navn til undertøjskollektionen CR7. CR7 er Cristiano Ronalds initialer, samt det nummer som han spiller med for sin klub Real Madrid. CR7 er på meget kort tid gået hen og er blevet en stor succes, og som nu sælges i en stor del af verden.

Fortsætter efter billederne

Boxershorts i sort og blå pakke
Trunks fra mærket CR7

Calvin Klein lavede i 2014  en stor aftale med popstjernen Justin Bieber, om at indgå i en stor undertøjskampagne med modellen Lara Stone. I reklamerne promoverer en veltrænet Justin Bieber Calvin Kleins boxershorts, hvilket blev en stor succes ,og som kom til at gå viral verden over. Justin Biebers optræden for Calvin Klein var dog kun for en tidsbegrænset periode, men fik utroligt meget opmærksomhed mens den stod på.

Selv de store butiks kæder er begyndt at se fidusen i at producere private label varer, og så sælge det via kendt navne.  H&M var nogen af de første der producerede deres egne varer, og så solgte dem under navnet David Beckham. David Beckhams undertøjskollektion blev så stor en succes, at H&M senere er begynd at lave en hel tøjkollektion med David Beckham brandet.

Danske producenter følger også med

Men også danske forretninger har set denne mulighed. Dansk Supermarked har igennem flere år lavet deres sokkeserie Mads Christensen, og som med stor succes bliver solgt i deres butikker Bilka og Føtex. Her blev succesen også stor, at der senere er kommet både boxershorts og undertrøjer til.

Dette er bare et par eksempler på hvor meget fokus der er kommet på herre boxershorts, og på den enorme industri som herreundertøj er blevet til  gennem de seneste 10 år. Jeg tror vi i gennem i næste år vil se flere og flere som vil forsøge at producere deres egne varer, og så sælge dem igennem kendte folk .

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar