- Kvinder Smykker

Hjerte smykker

Så har vi fundet nogle hjerte smykker, som vi synes ser rigtig godt ud. I denne artikel har vi udvalgt 3 hjerte smykker, der er en smule forskellige, men som stadig læner sig op ad hinanden. Her har du muligheden for at forkæle dig selv eller en du holder af med et rigtig flot smykke. Priserne på disse hjerte smykker er temmelig høje, men i en god anledning kan det være alle pengene værd. Så om du har lyst til at give den videre til f.eks. din bedste veninde, søster, en helt tredje, eller du beholder det selv, så vil du ikke fortryde dit valg.

Hjerte smykker i fin kvalitet

Vi har selvfølgelig udvalgt nogle smykker, der er af en rigtig god kvalitet, så du får noget for dine penge. Kvalitet er også en vigtig ting, når du vælger at bruge dine penge på et flot smykke. Derfor passer de også perfekt til specielle begivenheder, hvor du gerne vil skille dig ekstra meget ud med et smukt outfit. Det kan f.eks. være til bryllupper, runde fødselsdage, barnedåb eller andre større og festlige lejligheder.

Hjerte smykker
Find udvalget lige her

Det første af vores udvalgte hjerte smykker er dette smykke lavet af 14 karat guld. Producenten er Nuran, der har meget erfaring med håndlavede produkter. De går meget op i kærlighed, kunst og håndværk. Smykket har et råt look, men samtidig er det også meget feminint. Den har en naturlig overflade, og i toppen kan du finde en 0,01 karat diamant. Smykket egner sig perfekt som en flot gave, og det ankommer i en flot gaveæske, så det er nemt at give det videre.
Hjerte smykke hvidguld
Det andet af de udvalgte hjerte smykker er meget ens med det første, som vi kiggede på. Hvis du til gengæld ikke er til selve “guld-farven”, men stadig godt kan lide, at tingene er af guld, så kan du vælge denne udgave af det første smykke i artiklen. Forskellen er, at dette smykke er lavet af hvidguld, og deraf farveforskellen på de 2 hjerte smykker. Diamanten er dog stadig af samme 0,01 karat, og overfladen er også stadig ren og naturlig. Du modtager også dette smykke i en gaveæske, så du kan give det videre som en gave, eller beholde det selv.

Læs også: 5 smukke hjerte halskæder

Hjerte smykke guld
Find udvalget lige her

Her er det sidste smykke, som vi har valgt at kigge nærmere på. Her er forskellen, at i stedet for at finde diamanten i toppen, som på de 2 andre smykker, så kan du finde den i blomsten. Smykket er stadig i 14 karat guld og diamanten er også 0,01 karat, og ligesom de forrige, så får du også leveret dette smykke i en gaveæske. Vi synes også at blomsten udgør en rigtig flot forskel, og giver et lille ekstra strejf af et naturligt udseende på smykket. Blomsten gør smykket en smule mere feminint, og diamanten passer perfekt til midten af blomsten. Hvis du har lyst, kan du også få den her model i hvidguld.

Nu hvor du har set disse hjerte smykker, så håber vi, at du har fået noget inspiration, som du kan bruge, når du skal til at vælge. Vi er også meget interesseret i at høre din mening. Derfor synes vi, at du skal smide en kommentar til os nederst i artiklen. Lad os høre, hvad du mener.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar