- Kvinder Trøjer

Hvid cardigan – Find din inspiration lige nu

Når det kommer til at vælge en rigtig smart trøje, så er et godt valg en hvid cardigan. Hvid er som bekendt rigtig fint til tøj, og selvom der er delte meninger om det.

Hvid behøver heller ikke nødvendigvis at være kedelig, faktisk er det et meget klassisk look, som bliver ved med at være fremme. Og som du vil opdage her i artiklen, så behøver det jo heller ikke at være helt hvid. Cardigans kan sagtens være hvide med nogle mønstre.

Lad os komme til sagen og få kigget lidt på de hvide cardigans, som vi har fundet frem til. Vi vil rigtig gerne vise dig dem, så du kan få noget inspiration, og måske blive glad for en eller flere af dem.

Uanset hvad, kan du bruge dem som god inspiration, så du kan se, hvordan en flot hvid cardigan kan se ud.

Hvid cardigan med striber

Den første cardigan i hvid, som vi har fundet frem til, har nogle smarte striber. Og du ved nok allerede at striber stort set aldrig går af mode. Ellers ved du det selvfølgelig nu.

Her i artiklen har vi givet et godt bud på en smart cardigan, der er hvid og med striber. Der findes også rigtig mange andre, men nu har du et godt udgangspunkt, så du kan vælge den helt rigtige til dig. Og med de moderne tider, er en webshop aldrig længere væk end en søgning på Google. Så får du mange muligheder for at finde en lækker cardigan med striber.

Find dig en hvid cardigan her

Stribet hvid cardigan

Hvid cardigan med mønster

For at give lidt ekstra til looket, så kan du også med fordel vælge en hvid cardigan, hvor der er et mønster af en lidt anderledes stil end blot striber og andre velkendte mønstre.

Du kan f.eks. tage et kig på denne cardigan, hvor du finder et rigtig flot mønster af grene, og så endda som glimmer. Det tilføjer lige et bedre look til resten af dit outfit, og gør det en tand mere frisk. Ligesom den første har du mulighed for at finde masser af andre spændende mønstre rundt omkring på nettet. Og det pepper også lige det hvide på din cardigan lidt mere op.

Flotte og hvide cardigans her

Hvid cardigan med mønster

Lang hvid cardigan

Så er vi kommet til den tredje og sidste hvide cardigan, og denne gang har vi valgt en i den lidt længere form. Her er formen med til at give denne cardigan i hvid et rigtig let og elegant look. Så her går du ikke galt med den feminine side, når du vælger denne lækre cardigan.

Denne cardigan er også den med de længste ærmer af dem, som vi har taget med i artiklen, og det passer rigtig godt sammen med resten af længden på den.

Kig med og find din cardigan i hvid

Hvid cardigan

Hvid cardigan – Cardigans fra kendte mærker

Som du sikkert har regnet ud, så vælter det frem med cardigans, når du laver en søgning på Google. Og du kan også hurtigt blive overvældet af det store udvalg, som kommer frem på skærmen. Derfor har vi selvfølgelig også hjulpet dig lidt med inspirationen ved hjælp af disse 3 hvide og smarte cardigans.

Vi har netop udvalgt dem fra nogle mærker, som du nok allerede kender i forvejen, eller har hørt om. Dem kan du se lige neden under. Så ved du, hvor du blandt andet kan anskaffe dig nogle super hotte cardigans i hvid, og hvor du har mulighed for at få lidt mønster med.

Mærker: Esprit, Vero Moda, Stylepit

Priser: 379-399

Nu ved du, hvilke muligheder du har, når du leder efter en hvid cardigan til dit klædeskab. Nu vil vi også meget gerne høre din mening, så skriv meget gerne en kommentar til os nederst i artiklen, så vi kan høre, hvad du har på hjertet.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar