- Mænd

Julegaveideer til hende 2014

Vi har alle været der – vi har prøvet, men det er næsten umuligt at finde de rette julegaveideer til hende, om det så er vores mor, kæreste, kone, datter, eller hvem det nu er.

Du skal dog ikke være urolig, da vi bringer dig nogle gode forslag som virker på stort set alle kvinder – også den sværeste kvinde at finde gaver til!

Er du manden i huset, eller har du en kæreste har du måske allerede været udsat for spørgsmålet ’Giver du ikke lige massage? ’, hvor man selvfølgelig ikke har en anden mulighed end at sige ja. Du kan derfor give hende en tur til en professionel massør.

Der findes mange former for massage og du skal derfor lede efter den perfekte massør, der rammer den stil som den pige eller kvinde du vil have til massør har.

Tøj og smykker er klassiske julegaveideer til pigen eller kvinden

Vi holder os på den sikre sti, en sti som kan tilfredsstille alle kvinder og piger derude, nemlig tøj og smykker.

Er man usikker på hvad du skal give hende af tøj kan du evt. kigge i hendes skabe, hvor du kan få rig mulighed for inspiration. Køb noget der ligner.

Du kan også, når hun er i gang med at finde tøj på internettet, gå tilbage til den side hun var på og købe den. Hvis du ikke har spurgt om hendes mening kan det gå begge veje, om hun kan lide den eller ej.

Hvis du vil være helt snedig kan du købe det tøj hun allerede har i forvejen, hvorefter hun bliver nød til at bytte det til andet. Du undgår hun bliver ked af den forkerte julegave og den akavede stemning hvis hun vil bytte sin gave.

Du kan også købe moderigtige smykker, som hun kan have på til dagligdagen eller når hun skal tage i byen/til fester.

Normalt plejer piger og kvinder at have en helt bestemt smag inden for smykker – nogle foretrækker guldsmykker, mens andre gerne vil have sølvsmykker.

Hvis du er ude i god tid kan du derfor spørge, helt roligt og ubemærket om hvilke slags smykker som hun foretrækker.

Selvom du har fundet ud af hvordan smykkerne skal se ud, er der stadig lang vej endnu. Nogle foretrækker nemlig armbånd over øreringe, som bliver foretrukket over halskæder.

Held og lykke med at finde den rette julegave til kvinden eller pigen. Må heldet være med dig! 😉

mabe-armbånd
Luc-Ce top sort

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar