- Kvinder Accessories

Kipling skuldertaske

Så er det blevet tid til at kigge lidt på en Kipling skuldertaske, og vi har selvfølgelig taget et eksempel med i dette indlæg. Så kan du få lidt inspiration, og se hvilken slags skuldertaske, der kan passe til dig.

Kipling er et foretrukken mærke for mange kvinder, når det kommer til tasker. Deres produkter er af god kvalitet og de stræber efter at praktiske tasker. Desuden er de gode til at holde prisen nede til den kvalitet man får.

Pris: 779kr

Se flere skuldertasker fra Kipling lige her

Kipling skuldertaske på skulderen
Kipling skuldertaske

Lige oven over ser du så den taske, som vi har valgt til vores eksempel. Det er en rigtig smart blå skuldertaske, som du helt sikkert vil få god brug af. Den kan stort set bruges til alle situationer, såsom til din hverdag, eller arrangementer, hvor du vil have lidt ekstra med. Eventuelt er den god som håndbage, hvis du skal rejse.

Der er flere slags modeller, du kan vælge i mellem. Denne er dog rigtig god, hvis du vil have en lidt neutral taske, som du kan matche med rigtig meget. Du behøver dog ikke at være bange for at skuldertasken bliver for kedelig.

I den praktiske afdeling kan vi oplyse at denne Kipling skuldertaske er ganske rummelig. Så er der god plads til dine ting, når du skal rundt omkring. Og som lidt ekstra har den et mobilrum, så du hele tiden kan holde styr på telefonen. Materialet er af nylon. Lukning sker ved hjælp af lynlås, så dine ting ikke falder ud lige pludselig.

Som oplyst over billedet, er prisen på 779kr i skrivende stund. Det er også en udmærket pris for en skuldertaske af god kvalitet, og hvor du samtidig får et lækkert design med i købet.

Fortæl din mening

Vi hos Dobbeltmode håber du kunne bruge Kipling skuldertasken som inspiration. Vi vil rigtig gerne høre din mening, så skriv en kommentar til os nederst på siden. Så vil vi blive glade.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar