- Kvinder - Mænd Accessories

KREAFUNK giver hverdagen et pift

KREAFUNK har siden 2011 haft fuld knald på og givet god lyd til hele verdens musikelskere. Nu er mærket dog blevet meget mere end blot musik. Design, æstetik og udseende spiller nu en betydelig rolle, og mærket tilbyder i dag en samlet løsning, der både lever op til de musikalske krav såvel som kravene til indretning og boliginteriør.

God lyd har været et fokus for mange de sidste par år, da musik i større og større grad bliver en permanent del af hverdagen. Men i det moderne og stilfulde samfund er god lyd ikke længere nok. I dag handler valget af højtaler og andet musikudstyr i lige så stor grad om, hvad der vil se smartest og mest stilfuldt ud hjemme på reolen.

KREAFUNK har derfor designet en serie af eksklusive livsstilsprodukter, der er en elegant tilføjelse til resten af deres sortiment. Det stilrene design og vintage udtryk, som brandet er kendt for, går igen i denne kollektion – og ikke nok med det, så fortsætter KREAFUNK med at udvikle deres lyd.

Tag din højtaler med overalt

Lyd er uden tvivl en stor del af kvalitetshøjtalere, og derfor har mærket stor fokus på dette. KREAFUNK er en unik kombination af stil og lyd, men de har stadig et innovativt sind, der konstant forsøger at gøre deres produkter bedre og mere passende for brugerne.

Derfor har brandet en filosofi, der lyder: Alt skal være nemt at tage med. Deres design-DNA er derfor bygget ud fra, at du nemt og bekvemt skal kunne transportere din højtaler – uanset om det er til stranden på en varm sommerdag, til festen eller på roadtrip. KREAFUNK skaber personlige oplevelser med deres design og gode lyd.

KREAFUNK gør hverdagens musikalske tilskud nemmere og mere tilgængeligt.

KREAFUNK – skaber en æstetisk hverdag for dig

Moderne interiør er de ting, der kan fortolkes og bruges af alle. Deres enkle design anses af mange for at være et unikt accessorie, når du er på farten, hvorimod det derhjemme er et stilet indretningsvalg. KREAFUNK bryder grænserne mellem teknologi og interiør, og derfor er de fortsat en moderne tilføjelse til ethvert hjem.

Tag den gode lyd med på farten eller nyd indretningsmulighederne hjemme i sofaen – oplevelsen vil være den samme med en KREAFUNK højtaler.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar