- Mænd Undertøj

Levis boxershorts

Hvis du står, og leder efter et par smarte Levis boxershorts, som du gerne vil kunne vise frem med stolthed – Man ved aldrig hvornår og i hvilken sammenhæng!

Vi har udvalgt nogle forskellig Levis boxershorts, som du både kan bruge til hverdag og til at gå i byen med – Altså nogen man evt. senere skal vise frem.

Levis boxershorts er stil og kvalitet

Gennem tiden har Levis leveret noget af det mest ikoniske tøj, og ikke sært når kvaliteten er så god som den er. Blot det at bukserne ikke er til at slide op, gør jo, at utroligt mange vil se dem i sin levetid, hvilket må være den bedste markedsføring.

Gennem årene har Levis udvidet forretningsområderne, og i dag kan du får mange beklædningsgenstande med det kendte “Levi’s” logo på – Bla. Levis boxershorts som denne guide handler om.

De følgende produkter er udvalgte underbukser, som vi på Dobbeltmode-redaktionen synes særligt godt om.

1:

Levis boxershorts blå

Find flere Levis boxershorts her

Det første par Levis boxershorts vi har valgt at kigge på, er en 2-pack, hvor begge par er i farverne er i en lidt mørkere blå og i en lysere blå. De er begge identiske boxershorts, men så er der også 2 par, hvis du skulle være så uheldig, at det ene par går i stykker. Den blå skrift med ordet Levi’s er nem at læse, og passer rigtig godt sammen med den lidt mørkere blå baggrund. De er lavet af 95% bomuld og 5% elasthan.

2:

Levis boxershorts

Find flere Levis boxershorts her

Det andet par minder meget om det første, men skriftens farve er dog ændret fra blå til sort. Ligesom det første par, får du også disse par i en 2-pack. Den sorte skrift kan også nemt læses på den lidt lysere baggrund omkring elastikken, og faktisk ser det rigtig fedt ud. Derudover kan de også, som altid, fås i forskellige størrelser, så der er ingen problemer på det område. Nøjagtig som det første par, så er dette også lavet af 95% bomuld og 5% elasthan.

3:

Røde Levis boxershorts

Find flere Levis boxershorts her

Ved det tredje par Levis boxershorts, er det tid til en lidt større debat om smag og behag. Her får du en 2-pack, hvor du roligt kan sige, at du skiller dig ud fra mængden. Selv synes vi, at det ser sejt ud med et par røde boxershorts, hvor du ikke ligner alle andre.

Logoet i linningen kan godt være lidt svært at få øje på, men til gengæld kan du sige, at det kun er en rigtig mand, som kan gå i et par røde boxershorts, hvor stilen passer perfekt. 2-packen er lavet af 95% bomuld og 5% elasthan. Vi synes bestemt at dette par har et rigtig sejt design.

Men hvis du selvfølgelig ikke er så meget til den røde farve, så kan du bare vælge at kigge på det andet par Levis boxershorts i denne artikel, der nok er et af de mere klassiske par boxershorts.

Du har også altid mulighed for at holde udkig efter nogle billige boxershorts. Dem kan du også få i mange varianter og i god kvalitet.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

kommentar

Skriv en kommentar