- Kvinder

Matchende smart tøj fra Vila

Her har vi fundet noget vildt fedt og smart tøj fra Vila, som vi har valgt at sammensætte, så du kan få noget lækkert matchende tøj.

Vila er kendt for at være gode til at skabe god kvalitet til en overkommelig pris, sådan at alle kvinder kan være med på trenden, uden at de skal have den helt store pung frem. Med noget tøj fra Vila er du sikker på at få noget lækkert tøj, der har en rigtig god stil og med masser af fokus på god materiale og nogle flotte detaljer.

Hvis du får lyst til at købe eller se nærmere på tøjet mens du læser, så skal du bare klikke på et af de links her på siden, eller du kan klikke på et af billederne.

Se et stort flot udvalg af tøj fra Vila – Lige her!

Cardigan fra Vila

Det første stykke tøj fra Vila vi har udvalgt, er en smart og lækker cardigan. Modellen har nogle virkelig fine detaljer, blandt andet palietter, der er med til at give den lidt ekstra charme. Cardiganen kan fås i sort, og har  et rigtig klassisk look overs sig, som du uden problemer kan matche med en masse andet lækkert tøj.

 

Top fra Vila

Her får du en super smart tank top fra Vila med et rigtig fint look. Toppen har blandt andet nogle nitte-detaljer foran. Du kan med fordel bruge toppen sammen med et par lækre jeans og evt. en cardigan.

T-shirt fra Vila

En T-shirt er altid rar at have parat i garderoben, når du skal ud af døren. Her har vi valgt en T-shirt fra Vila, der er en smule gennemsigtig, uden at overdrive, så du også kan vise dig lidt frem. T-shirten kan du nemt bruge sammen med en cardigan og et par jeans.

Tøj fra Vila

Det sidste stykke tøj fra Vila er dette par jeans, der er i rigtig god kvalitet. De har et dejligt stræk, så du meget nemmere kan passe dem. Disse jeans kan fås i enten lyseblå eller sort, så du får ingen problemer med at bruge andet tøj sammen med dette par jeans.

Tøj fra Vila passer til  meget

Når du vælger at købe tøj fra Vila, så får du et rigtig godt og stærkt mærke inden for mode til kvinder. Ud over dette får du også mulighed for at matche dit smarte tøj med en masse andet, for Vila har tøj, der er nemt at få skabt et godt look til, når du sammensætter det med andet tøj. Du kan også stadig bruge smykker til det tøj, som vi har udvalgt i denne artikel.

Find alt det smarte tøj – Klik her!

Har du lyst til at læse om mere tøj fra Vila? Så kan du med fordel læse med i de artikler, som vi har valgt neden under. Her kan du også få inspiration til, hvilke slags smykker du kan bruge sammen med tøjet.

Bukser fra Vila

Striktrøjer til kvinder

Billige øreringe til kvinder

Billige ringe til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar