- Kvinder Bukser

mbyM buksedragt

Så har vi valgt at tage et kig på en mbyM buksedragt, og vi har fundet frem til to styks. Vi har selvfølgelig taget dem med i artiklen, så du har mulighed for at se dem og få inspiration.

En buksedragt er også et rigtig godt valg, når det kommer til en slags erstatning for en kjole. Hvis du ikke føler, at en kjole er noget for dig, så kan en flot buksedragt nemt være et smart look for dig.

Det er også her, at en mbyM buksedragt kommer ind i billedet, for her får du et hot look, som er med på den nyeste trend. Her i artiklen har vi valgt to i forskellige designs, så du har lidt at kigge på. Så kan du danne et lille overblik over, hvordan en smart buksedragt kan se ud.

Se mbyM buksedragten her

mbyM buksedragt med blomster

Blomster mbyM buksedragt

Denne buksedragt fra mbyM er modellen Deverel, og har et rigtig lækkert mønster med blomster, som du rigtig kan nyde at kigge på. Mønstret passer også virkelig godt sammen med den lyse baggrund på buksedragten. Der er intet, der dækker for skuldrene, så det er et elegant og feminint design, du får ved denne model.

Den giver et afslappet og behageligt look, og du har masser af bevægelsesfrihed i den. Den er meget sommeragtig, men egner sig selvfølgelig også perfekt til foråret, hvor blomsterne rigtig kommer frem. Og det er da heller ikke for sent at bruge den, når efteråret træder ind. Netop nu koster buksedragten 599kr, hvilket er en god pris for noget lækkert kvalitet.

Du finder buksedragten her

mbyM buksedragt i sort

mbyM buksedragt

Så har vi et af de mest klassiske looks du kan finde. Det er selvfølgelig sort. Det er et stilrent og flot design, som ikke bare lige går af mode, men bliver ved med at være her. Denne mbyM buksedragt er af modellen Pianna Haley. Den er lavet i 100% viskose.

Den er lavet i lang form og med lynlås foran, lige ved midten, samt de praktiske sidelommer. Ligesom buksedragten oven over, så har denne også et lidt løst look, og har en meget afslappet stil omkring sig. Du kan roligt benytte den til både hverdag og fester, hvor du skal hygge sammen med veninderne. Den koster i øjeblikket 799kr, og hvis du vil have en meget farverig model, kan du også få den i rød.

Vær smart med en mbyM buksedragt

I store træk er buksedragter populære, og det er skam også ganske klart hvorfor. De har et smart og elegant look, som passer præcis til den feminine side. Her er mbyM heller ingen undtagelse. Du kan hurtigt fornemme på deres buksedragter, at de ikke er bagud med moden, men tværtimod er de up to date med de nye trends på markedet.

Og for at det ikke skal være løgn, så er mærket dansk og startede i 2003. De er meget bevidste om originale designs, hvor du samtidig ikke skal betale en formue for at få noget lækkert tøj. MbyM’s buksedragter skinner også igennem på dette punkt.

mbyM buksedragt – Find din ved en webshop

Du vil typisk opleve, at en webshop har et større udvalg at tøj, end en fysisk butik har. Derfor har du også større mulighed for at finde en mbyM buksedragt, der vil passe lige præcis til din smag.

Mange muligheder giver selvfølgelig også et større og måske svære valg. Derfor har vi også kigget på en webshop, hvor de forhandler buksedragter fra mbyM. Du kan finde webshoppen her.

 

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar