- Kvinder

Moderigtige sportstjerner

Efteråret er vi ved at lægge bag os, og forhåbentlig kommer vi til at få en rigtig god og lang sommer, hvor vi kan tilbringe en masse tid udenfor i solen med venner og bekendte.

Sommeren er det tidspunkt, hvor de fleste gerne vil vise deres flotte tøj frem i det gode vejr, og samtidig er det, det tidspunkt, hvor vi får mest inspiration.

I denne artikel vil du kunne læse om nogle af de sportsprofiler i verdenen, der går meget op i mode, og som bidrager til den både i form af model-billeder med mere.

Caroline Wozniacki

Vores egen tennisdarling Caroline Wozniacki er en af de sportsstjerner i verden, der går rigtig meget op i mode. Hun er samtidig blevet et modeikon, og hun benyttes af de største virksomheder til at reklamere for deres produkter.

Samtidig har hun været i sports illustrated, som vel er et af de største plusser man kan få som sportskvinde, da det ikke er alle og enhver, der får lov til at få taget billeder til det blad. Du kan se resultaterne her: ekstrabladet.dk/sport/anden_sport/tennis/mundlam-over-wozniacki-har-aldrig-set-hende-saadan-foer/6761688

Interessen for Caroline Wozniacki er naturligvis kommet i stand af flere årsager. For det første er hun en utrolig smuk kvinde, og samtidig er hun en utrolig populær og succesfuld atlet.

Så sent som i januar måned, lykkedes det Caroline Wozniacki at vinde Australian Open, og samtidig bragte det hende op på førstepladsen på kvindernes rangliste.

For år tilbage var Wozniacki dog dømt ude af mange kritikere, men i løbet af 2017 fik hun virkelig spillet sig op. Havde man holdt øje med nogle af de mange odds forslag, kunne man sikkert have tjent en klækkelig skilling hos https://extra.bet365.dk/news/da/

Eugenie Bouchard

​En anden kvinde der virkelig bidrager til modeverdenen indenfor sport, er canadiske Eugenie Bouchard. Hvis du synes, at du har hørt det navn før, så skyldes det sikkert, at den unge tennisspiller tabte et væddemål på twitter, og så skulle hun pludselig invitere en fyr på date. Du kan læse historien lige her: https://www.tv3sport.dk/sport/nfl/nyheder/canadisk-tennisskonhed-lovede-at-ga-pa-date-med-fan-hvis-patriots-vandt-super-bowl.

Eugenie Bouchard fik grundet hendes flotte resultater på WTA touren masser af opmærksomhed, og så har hun samtidig et udseende, der vil få de fleste mænd til at løbe efter hende.

Det betød, at hun ligesom Caroline Wozniacki blev tilbudt en kontrakt med Sports Illustrated, hvor hun skulle have taget nogle flotte billeder. Billederne i Sports Illustrated er oftere af den mere letpåklædte slags, men stadig hvor der er plads til fantasien, da billeder ikke er vulgære.

Det ses oftest i tennissporten, at mange af kvindespillerne bliver brugt som modeller til div. blade, magasiner eller til at reklamere for div. produkter. Caroline Wozniacki har hyppigt været brugt som model, når der skulle sælges undertøj, ligesom hun også står for meget at det visuelle ved energidrikken State.

Det er dog ikke kun kvinderne, som bliver brugt til at styrke modeverdenen. Mange mænd fra sportens verden bliver også benyttet, og de ses typisk reklamere for de mere maskuline produkter. Federer har bl.a. ofte været brugt som frontmand for Gilette.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar