- Kvinder Bukser

Only buksedragt

Hvis det er en flot buksedragt, du står og mangler, så skal du tage et nærmere kig på en Only buksedragt. Mærket har du sikkert hørt om i forvejen. Men hvis du ikke har, så er det et stort og meget anerkendt, med fokus på god kvalitet til en billig pris. Et mærke til en elegant og feminin kvinde.

Med en Only buksedragt får du et lækkert og smart stykke tøj, som du vil blive glad for i lang tid, og som egner sig rigtig godt til mange situationer.

Din Only buksedragt til billige penge

Som nævnt tidligere, så er Only ikke det dyreste mærke, men deres kvalitet er stadig i top. Desuden får du også noget tøj, der er med på moden, og som gerne viser det.

Det har jo også sine fordele at prisen ikke er oppe i skyerne. Så har du mulighed for at vælge et ekstra par, så du kan vælge mellem dem, når du skal ud ad døren. Længere nede giver vi en lille samlet beskrivelse af buksedragterne fra Only. Men lige nu kan du kaste et blik på dem og se, om det er nogle, som vil passe til dig.

Får du lyst til at se mere om dem, eller vil have fat i dem, så skal du blot klikke på linket neden under, eller på et af billederne.

Anskaf dig en buksedragt fra Only lige her

Only buksedragt
Buksedragt fra Only med mønster
Mørkeblå Only buksedragt

Only buksedragt – Vores eksempler

Du har nok bemærket at de buksedragter fra Only, som vi har valgt, er ganske forskellige i design. Her har vi blandet dem en del i farver og mønster, så du har mulighed for at se lidt forskelligt. Det gør netop, at du får mulighed for at vælge, når du får inspiration til dit valg.

Vi svinger lige fra den klassiske sorte del, til en hel masser mønster, der i øvrigt minder vanvittigt meget om noget indianer tema. Ikke dårligt, hvis man er til et ekstra pift. Og vi er skam også ovre i en lidt cowboyagtig del. Her er lige fra ingen ærmer til lange ærmer, så mangel på muligheder er der ikke.

Prisen på en Only buksedragt

Ja prisen er jo ikke en fast, så den kan nemt svinge fra model til model, men i bund og grund ligger den omkring 200-500kr. Og så er der selvfølgelig altid muligheden for, at du kan falde over et super godt tilbud, hvor du kan spare masser af penge.

Fortæl os din mening!

Kom gerne med din mening, så vi kan høre, hvad du har på hjertet. Skynd dig ned på siden og giv os en kommentar med på vejen.

Du er også mere end velkommen til at følge med på Facebook siden.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar