- Kvinder

Outfits for kvinder til sommeren – 3 styks under 500kr

Sommeren kan være en varm tid på året, og derfor er det også rart at kunne klæde sig behageligt, uden at du går ned på den smarte udstråling. Det kan være, at du skal have nogle venner på besøg, eller selv skal besøge nogle. Det kan også være, at du har brug for noget smart tøj til hverdagen. Du kan selvfølgelig også have brug for at holde lidt øje med budgettet hen over sommeren, hvor der skal bruges penge på ferier og lignende.

Så vi har kastet blikket på 3 styks trendy outfits, som du med fordel kan bruge i sommertiden. Som overskriften antyder, så er prisen under 500kr i øjeblikket for hele sættet, så der er gode penge at spare, som du kan bruge senere eller på noget andet tøj.

Her finder du dit outfit til sommeren

Sommertøj under 500kr

Det første outfit vi rammer i artiklen, er dette sorte sæt med nogle hvide sandaler. Kombinationen er jo nærmest selvsigende, og passer helt perfekt sammen, med en tynd sort top og nogle sorte shorts. Sæt dem sammen med et par hvide sandaler fra Duffy, og du har et vildt smart look, der passer super godt til sommeren. Toppen og shortsene er desuden fra Stylepit.

Prisen lige nu: 379,29kr

Her finder du dit outfit til sommeren

Samlet outfit til sommeren under 500kr

Her er så det næste look, vi har fundet frem. Her er vi ovre i en lidt varmere udgave, som du med fordel kan bruge på de kølige dage i løbet af sommeren. De lyse farver fra tanktoppen samt sandalerne matcher super godt med de lange sorte bukser. Hele sættet er fra Stylepit.

Prisen lige nu: 417,29kr

Her finder du dit outfit til sommeren

Hvidt og sort outfit til sommeren for kvinder

Det sidste outfit i artiklen er lige som de andre også en god kombination af sort og hvidt, der stort set altid passer super godt sammen. Her har vi fat i en smart hvid top sammen med nogle korte sorte bukser i et lækkert design. Skoene er nogle klassiske sorte stiletter, der giver looket det sidste touch. Tasken på billedet følger dog ikke med i sættet. Det kan der selvfølgelig laves om det, så du ikke går glip af det komplette look. Læse videre i afsnittet neden under.

Prisen lige nu: 379,29kr

Lækre accessories til dit sommerlook

Hvis du føler, at du har brug for at spice dit outfit lidt op, så kan du kaste blikket på nogle accessories. Det giver lige dit sommerlook et ekstra boost, så du kan komme til at stråle endnu mere.

Her kan du med fordel læse vores artikler om:

Fede solbriller til kvinder

10 tasker til kvinder

Triwa ure

Andre relevante sider

Skulle du også have lyst til at kaste blikket på nogle andre fede outfits, så kan vi klart anbefale at vende blikket mod Fashionbycaroline. Her kommer der jævnligt nye outfits, hvor du har mulighed for at få masser af inspiration.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar