- Kvinder Accessories

Rå accessories til sommerens arrangementer

Sommeren har virkelig haft taget i Danmark i maj måned, og derfor kan vi begynde at glæde os til alle de festlige arrangementer, som sommeren byder på. Det kan være du skal til en skøn havefest, på picnic, til festival eller måske endda et fortryllende sommerbryllup.

Det kan også være, at du er så heldig at skulle et smut på ferie til endnu varmere himmelstrøg. Uanset hvad dine planer for sommeren er, så kan du i dette blogindlæg finde inspiration til tasken, der vil gøre det hele bedre!

Zadig & Voltaire til havefesten eller picnicen

Når du skal til havefest eller på en hyggelig picnic, vil du gerne have lidt ekstra plads i tasken. Den ekstra plads er god til en ekstra trøje eller et tørklæde, hvis det bliver køligt hen på aftenen. Og når du tager på picnic, skal du have mange forskellige ting med som tæpper, service, mad, drikkelse osv. Det er ikke sikkert at alle de ting kan være i picnickurven, og her vil du få glæde af den ekstra store taske.

Frk. Himmelblå har et fantastisk udvalg af fine mellem store tasker fra Zadig & Voltaire. Deres Sunny Medium Bubble Bag er perfekt til sommer, som navnet også så fint lægger op til. Den emmer lidt af rock chick med dens sorte farve, lynlås detaljer og tydelige nitter. Den sorte farve gør den perfekt til alle outfits, og du har mulighed for at matche den til lette sommerkjoler eller læderjakke og denimshorts.

Festival betyder bæltetaske

Sommerens mange festivaler indbyder i den grad til bæltetaskens comeback. Sommer efter sommer kommer den gammeldags bæltetaske frem i et nyt design, og denne sommer har Zadig & Voltaire kommet med sit bud på en rå bæltetaske. Banana Bubble Beltbag er en bæltetaske, der har alt det rock’n’roll, som de plejer at designe tasker ud fra. Den vil give dig hænderne fri til øl, mad og dans. Det bliver ikke meget bedre end det.

Sommerbryllup med Zadig & Voltaire

Hvis du mangler noget let og lyst til sommerens romantiske bryllup, kan du også finde den perfekte clutch fra Zadig & Voltaire. De har nemlig lavet en lys skindclutch, som vil passe super godt til de lyse nætter. Compagnon Cobra Beige er en lille punglignende taske, som kan indeholde det mest nødvendige. Du vil uden tvivl kunne matche den til alle kjoler, bukser eller hvad du ellers måtte have valgt.

Uanset hvor mange sommer arrangementer du skal til, så har Zadig og Voltaire en taske eller pung, der vil gå godt til, og det sværeste bliver at holde sig til en.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar