- Kvinder Trøjer

Rosemunde toppe – 3 styks der vil passe dig perfekt

Rosemunde toppe er ganske kendte inden for modeverden, og det er der jo en god grund til. Rosemunde har lagt deres sjæl i at gøre deres tøj romantisk og feminint. Det afspejler sig selvfølgelig også i deres toppe, når du kigger på dem.

Rosemunde er altid klar, når der skal skabes tøj af høj kvalitet og med et elegant look, som du kan bruge til stort set enhver lejlighed.

Nu har vi også fundet 3 Rosemunde toppe, der lever op til netop disse værdier.

Rosemunde toppe – Få inspiration og find flere

Der skal nok være en, blandt dem vi har fundet, hvor du tænker, at den vil passe perfekt til dig, og ellers er der masser af muligheder for at finde flere Rosemunde toppe.

Du kan starte med at tænke over, om der er noget af dit andet tøj, som ligner nogle af disse toppe. Hvis du kan nikke genkendende til det, så er du på rette spor med at finde en top. Ellers skal du ikke tænke så meget over det, for det er alt efter smag og behag.

Lad os komme i gang med at kigge på toppene.

Klik her og find disse og flere toppe fra Rosemunde

Rosemunde toppe

Vi lægger hårdt ud med den dyreste af de toppe vi har valgt. Det er en rigtig flot og feminin top med blondedetaljer, som danner et smukt mønster. Blonderne er et klassisk look fra Rosemunde. Med denne top får du ikke problemer med at matche diverse smykker sammen med den.

I dette øjeblik fås toppen i farverne lysegrå og coral. Prisen er lige nu 800kr.

Rosemunde toppe sort

Her har vi så en top med et smart ribbet mønster, der passer helt perfekt til dens form. Toppen egner sig til både hverdagsbrug og til lidt mere festlige begivenheder, hvor du står og skal bruge en let top til at tage på. Farverne, som du får denne top i, er lige nu lysegrå og sort.

Prisen er 250kr, så det er en meget fornuftig pris for en flot Rosemunde top.

Rosemunde toppe blonde

Her finder du de flotte toppe

Dette er så den sidste af de Rosemunde toppe vi har valgt i denne omgang. Her finder du igen de klassiske blonder fra Rosemunde, og denne gang i stropperne foroven. Kvaliteten er 70% silke, og er derfor rigtig behagelig at have på. Så hvis du mener, at en top til hverdag eller til en tur i byen er noget, du står og mangler, så er denne top et godt valg for dig.

Prisen er på 300kr, så pengene er givet godt ud til en lækker top.

Det var så vores artikel i denne omgang med fokus på Rosemunde toppe, og vi håber, at du har fået kastet lidt lys over tingene, så du kan træffe dit valg.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar