- Kvinder

Sådan køber du tøj ind til vinterhalvåret!

Selvom vi på nuværende tidspunkt befinder os i sommerhalvåret, så går der ikke lang tid, før vinterhalvåret står for døren. Før vi har set os om, så sender alle modehuse deres vinterkollektioner på gaden, og vi har derfor valgt i dag at kigge nærmere på de tendenser, som vi tror, vil komme til at røre på sig dette vinterhalvår.

Shopping på nettet vil blive endnu større i år – især indenfor tøj!

Modetøj har altid været en branche, som har haft vinden med sig på nettet. Selvom forbrugere i starten var skeptiske overfor at skulle købe tøj, som han/hun måske ikke kunne passe, så er det i dag de færreste, der ikke har forsøgt sig med et køb online.

En af de webshops, der til dagligt sender mange pakker afsted med modetøj til kvinder, er Mollyogmy.dk. Her er man så småt begyndt at sælge ud af sommertøjet, hvorfor du snart kan forvente at se en vinterkollektion på hjemmesiden. Hos Mollyogmy.dk får kunderne endvidere en fantastisk behandling, hvilket tydeligt afspejles i de mange positive anmeldelser, som virksomheden får rundt omkring.

Store jakker kunne godt blive et hit anno 2020

Det er altid et spørgsmål om, hvor hård og kold vinteren bliver år for år. Selvom i år måske ikke bliver helt så hård rent kuldemæssigt, så kunne det sagtens være et år, hvor store dunjakker atter vil gøre sit indtog i modebilledet.

De seneste 5 år har især frakker været populære, og selvom de naturligvis også vil være populære i år, så kunne en forsigtig forudsigelse herfra godt være, at dunjakker atter vender retur.

Mode til kvinder kan dog være svært at spå om, og derfor er det en yderst forsigtig forudsigelse, vi kommer med.

Find inspiration på de sociale medier

Hvis du ønsker at finde inspiration til, hvad garderoben kan opgraderes med, så kan du med fordel tage et kig på de sociale medier, hvor der er rig mulighed for at hente inspiration. Et af de sociale medier, der er hyppigst brugt i forbindelse med inspiration til garderoben, er Instagram.

På Instagram kan du finde et hav af profiler, som dagligt deler ud af deres tøjgarderobe i form af inspirerende billeder. Det kan være en god måde at finde ud af, hvad garderoben skal opgraderes med.

Du kan sælge dit gamle tøj

Det er i dag muligt at sælge sit brugte tøj på flere måder. Der findes et hav af Facebook grupper, hvor du kan sætte dine ting til salg. Der findes endvidere et hav af apps og hjemmesider, hvor det er muligt at sælge brugt tøj.

Udover at du får ryddet ud i din garderobe, så kan det ende med at finansiere en del af dine køb fremadrettet. Derfor ser mange rigtigt god idé i at sælge deres brugte tøj online, når der skal købes nyt tøj til tøjgarderoben.

Vi håber, at du fandt denne artikel inspirerende. Har du nogle tanker om, hvad vintermoden kommer til at bære præg af i år, så tøv ikke med at skrive en kommentar herunder!

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar