- Kvinder Trøjer

Sådan skal toppe til fest se ud

At vælge den eller de rette toppe til fest kan være svært, da moden skifter sig konstant. Vi lever i dag i en verden hvor vi skal udfordre os selv, samtidig med at vi ikke er bange for at vise os frem.

Ligesom alt andet i verdenen gælder ovenstående også for du skal udvælge toppe til fest.

Mange af de toppe som hovedsageligt bliver købt til at gå i byen med, er også toppe som efter et par måneder bliver brugt i hverdagen, da de har mistet deres stil. Så hurtigt kan hele situationen med tøj ændre sig.

Det gør dog også at piger er bedre udrustede når det gælder om at vælge toppe til fest, da de ikke skal være bange for at smide deres tøj ud efterfølgende, men blot kan bruge det til et andet formål.

Mange toppe som bliver brugt til fest er også meget fine toppe som kan bruges til forskellige middage, til fester og hvad der ellers er at vælge imellem.

Generelt er der et stort udvalg af fest toppe, så det handler bare om at holde udkig, så du finder dem, der passer dig bedst.

Stort udvalg af flotte toppe til fest – Lige her

Toppe til fest

Dine toppe til fest skal kunne vise at du vil give den hele armen

Når du skal gøre brug af tøj til fest skal det helst være en fræk top, da du så vil skabe mere opmærksomhed hos både drenge og piger – Fra drengene på den lidt mere uartige måder, mens man på pigerne helst skal kunne se deres jalousi uden på tøjet.

Derudover skal du også vælge en top som passer til dig som person. Det kan også være at du i forvejen har nogle præferencer når det kommer til om hvorvidt der skal være fokus på din hals, dine bryster, din mave, eller hvad du nu gerne vil have fokus på.

Alt sammen ender nemlig ud i hvorvidt du skal gå med en klassisk enkeltfarve, eller som du skal vælge at have nogle mønstre som kan tiltrække øjne og derfra automatisk dirigere dem videre.

Da festtøj ikke holder i mange år af gangen er det også vigtigt at du tænker på hvad du efterfølgende vil bruge den til.

Det kan være at du til dagligt har en afslappet stil, hvor den så skal give dig ekstra afslapning, eller at du har en stil der udstråler professionalisme og derfor har brug for noget tøj som sidder stramt, men ikke alt for stramt.

Masser af smarte toppe til fest

Toppe til fest blomster
Toppe til fest hvid med stjerner

Få endnu mere inspiration til, hvad du kan tage på til fest. Se vores udvalgte kjoler.

Festkjoler til kvinder

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar