- Kvinder - Mænd

Se smart ud til julefrokosten – til mænd og kvinder

Vi er kommet ind i en tid hvor der er mange som gerne vil se lidt smarte ud til frokosten. Du får her mulighed for at læse hvordan du gør dette, både til mænd og til kvinder.

Få manden til at se smart ud

Når du skal klæde dig ud og gøre klar til julefrokosten skal du huske at repræsentere din borddame godt. Dette gør du ved at klæde dig ud med stil.

Der er meget bag ordet stil, og det er ikke altid at manden kan ramme perfekt i det som kvinden ønsker. Du får dog her nogle retningslinjer til hvordan du kan klare det ‘værste’, hvis vi må sige det. 😉

  1. Start med altid at vær nybarberet til en julefrokost. Mens du barbere dig kan du også med lethed øve dig på at sige nogle romantiske/høflige sætninger eller andre gøremål.
  2. Til at supplere med 1’eren kan en klipning, hvis håret er blevet for langt, også anbefales.
  3. Du går aldrig galt i byen med et sort jakkesæt med en hvid skjorte indenunder. Alt efter hvor fornemt det skal være, kan du vælge at tage nogle sorte bukser på også.
  4. Med til jakkesættet bør du også tage et slips på, selvom du nødvendigvis ikke er vant til det.

Kvinden har mange muligheder – og beslutningen er svær

Når du som kvinde skal i gang med at vælge outfit til en julefrokost, kommer du ofte i det problem at du ikke ved hvad du skal have på.

Bare rolig – ligesom der er med manden, er der også en række ting som du kan gøre for at være sikker på at komme tilfredsstillende. Det kræver dog blandt andet at du også har et klædeskab der kan trække det meste.

For at komme i gang, skal kvinden som regel have noget rødt på sig – om det er en kjole, trøje eller blot en nissehue er underordnet, så længe det røde i julen bliver repræsentereret. Som regel, hvis man har en rød kjole på, bliver man også lagt mere mærke til.

Det er svært at hjælpe kvinden på vej, da de ofte har så mange meninger om tøj selv. Som regel er du godt dækket ind, hvis du føler at det tøj du har på, giver dig selvtillid. Drenge, eller mænd, kan nemlig føle den store kraft der er ved en selvsikker kvinde.

 

 

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar