- Kvinder Overtøj

Skindjakker til kvinder

Gør looket med råt med en lækker skindjakke

I denne artikel kigger vi på skindjakker til kvinder og vi har valgt 4 forskellige, som vi mener, ser rigtig godt ud. Vi har valgt de her skindjakker til kvinder, da vi synes, at de er med til at give en personlighed for personerne, der har dem på. Og hvorfor er det så, at man vælger at få en skindjakke? Vi synes, at en skindjakke er med til at give et sejt og unikt look til den person, som har den på. Den kan sige lidt om ens personlighed, men selvfølgelig er det vigtigste af det hele, at man selv synes, den ser godt ud, og at du kan lide den.

Skindjakke til kvinder sort
Se flere af skindjakkerne her

Den første af vores udvalg af skindjakker til kvinder er denne her. Det er en god klassisk sort skindjakke, som nemt kan matche med en masse andet tøj. Du behøver ikke at have nogle bukser med huller i, eller noget andet ekstremt råt tøj, for at kunne gå med denne skindjakke. Den er også ganske praktisk, da den har flere lommer, såsom 3 lommer foran, hvor den ene er en brystlomme. Og så behøver du heller ikke at være bange for at tabe dine ting, for lommerne er udstyret med lynlåse, så du trygt kan lægge dine ting derind.

Skindjakke til kvinder beige
Den næste skindejakke er i farven beige, og er lavet af noget rigtig blødt lammeskind. Du kan nemt bruge denne skindjakke året rundt, og den har en nem pasform og er af god kvalitet. Ligesom den første jakke, har den her også 3 lommer foran, hvor den ene er en brystlomme, og alle 3 lommer er udstyret med lynlås. Jakken er i en rigtig lækker kvalitet.

Skindjakker til kvinder
Find skindjakkerne her

Den tredje af de udvalgte skindjakker til kvinder er denne perforerede skindjakke fra Agnethe. Når skindjakken er perforeret betyder det, at den har en masse meget små huller over alt på jakken, men bare rolig – det er meningen, at de skal være der. Denne udgave af jakken har vi valgt at vise i sort, som en ægte klassisk skindjakke, men den kan også fås i beige, hvor du langt bedre kan se hullerne, der bliver virkelig flotte og tydelige. Den er udstyret med to trykknapper til at lukke med, og du kan også lukke den med lynlås. Den er perfekt til forår og efterår, men kan også bruges på en lidt køligere sommerdag.

Shop de lækre skindjakker hos Fashion by Emma

Hvis du har lyst til at se nogle flere af disse skindjakker til kvinder, skal du blot følge linket under billedet. De 3 jakker kan findes det samme sted.

Besøg shoppen her

 

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar