- Kvinder Overtøj

Smart og praktisk vinterjakke fra True North

Bliver det bedre når man kombinerer det trendy med noget praktisk? Stort set ikke. Så i denne omgang har vi kastet os over en virkelig smart vinterjakke fra det kendte mærke True North.

I dette indlæg har vi kastet vores fokus på en rød og lækker vinterjakke, som du vil få stor glæde af, når du går rundt udenfor i den kolde tid. Rød er også en meget livsstrålende farve, og udstrålingen vil helt sikkert vække opsigt, så opmærksomheden vil blive din meget hurtigt.

Find mere om jakken

Vi ville gerne dele vinterjakken med dig, så du har mulighed for at få noget fedt inspiration, så du kan finde din helt rigtige vinterjakke. Og vi synes klart, at mærket True North byder ind med en virkelig smart model.

Hvis du falder for jakken, eller har lyst til at kigge nærmere på nogle flere vinterjakker fra True North, så skal du blot klikke på det link, vi har lagt ind her under. Alternativt har du også mulighed for at klikke på billedet for at finde mere om jakken.

Kig med her og find din True North vinterjakke

Smart vinterjakke fra True North

Rød er som bekendt en meget i iøjnefaldende farve, og ejeren vil hurtigt tiltrække ekstra opmærksomhed. Hætten er også virkelig lækker med imiteret pels, som du kan nyde, når du tager den over hovedet.

Den praktiske del er også helt i top. Vinterjakken er både vandtæt, vindtæt og åndbar. Desuden er der også masser af lommer, som du kan benytte dig af, når du skal have dine småting med rundt. Der er altså mange praktiske ting ved jakken, som du kan nyde godt af, når du skal ud af døren.

Se jakken som en investering

Vinterjakker kan godt være en dyr affære, men hvis du går efter noget god kvalitet, så skal du blot betragte jakken som en investering, som du kan bruge år efter år. Og så er det jo lækkert med både en praktisk og en smart jakke på samme tid, som du kan vise frem.

Du skal være mere end velkommen til at give os en kommentar med på vejen, så skriv til os nederst på siden, og del din mening med os.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar