- Kvinder Overtøj

Smart sommerjakke i hvid fra Only

En dejlig sommerjakke er altid noget enhver kvinde kan få brug for. Så her har vi kigget på en smart sommerjakke fra Only, som du sikkert allerede kender.

Only er et virkelig kendt mærke hos kvinder, og det er der selvfølgelig en grund til. De har masser af fede tilbud, og et rigtigt stort udvalg af tøj. Vi har blot udvalgt en enkelt sommerjakke fra dem, som du kan kigge lidt på. Du er velkommen til at bruge den som inspiration, og skulle du falde for den, eller vil se flere sommerjakker, skal du blot klikke på linket neden under. Du kan også vælge at klikke på et af billederne.

Se sommerjakker fra Only lige her

Smart hvid sommerjakke fra Only
Smart sommerjakke i hvid fra Only

Denne hvide sommerjakke fra Only er et rigtig godt bud på en lækker sommerjakke til kvinder. Selve jakken har en masse smarte detaljer, som du stolt kan vise frem.

Hvid er en behagelig farve, og du kan nemt matche den med en masse lækre accessories. Så du får mulighed for at bruge den sammen med en masse andet tøj og andre accessories. Det er altid rart, når det er nemt at matche dit tøj med noget andet.

Lidt af det praktiske

I den praktiske del af sommerjakken har vi lommer med lynlås, så du kan have dine ting på dig, uden at de falder ud, og bliver væk. Kvaliteten er også rigtig fin, så her behøver du ikke at være nervøs. Jakken er lavet i 100% bomuld. Prisen er lige nu 449,95kr.

Fortæl din mening

Nu hvor du har set lidt på sommerjakken, håber vi, at du kunne bruge den. Lad os høre din mening, så skriv en kommentar til os nederst på siden. Vi hos Dobbeltmode er vilde med at give masser af inspiration, så du kan få ideer til et godt valg. Så er du nemlig klar til at vælge dit tøj, så du får noget, der passer perfekt til dig.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar