- Kvinder Jakkesæt

Smart ternet skjorte til kvinder

Nu er det tid til at kaste et blik på en ternet skjorte til kvinder. Og lige så vel som en skjorte kan passe en mand, kan den også nemt sidde rigtig fint på en kvinde.

Desuden er en flot ternet skjorte også meget anvendelig, så du kan bruge den til alle mulige slags begivenheder.

Længere nede i artiklen kan du finde de skjorter, som vi har valgt at tage med i denne omgang.

En ternet skjorte til kvinder giver et fedt look

En ternet skjorte til kvinder skaber opmærksomhed omkring dig, så derfor kan du med fordel bruge den, hvis du f.eks. skal en tur i byen eller til et festligt arrangement. Dermed ikke sagt, at du udelukkende kan bruge den til fest, for en ternet skjorte er også rigtig velegnet til en ganske almindelig hverdag. Det viser også, at du har en rigtig god stil.

Når du kigger efter en ternet skjorte til kvinder

Når du står og skal til at vælge en ternet skjorte til kvinder, så kan du starte med at finde ud af, om du har lyst til nogle mørke eller lyse farver.

Du kan også begynde at overveje hvor store eller små ternene skal være, da det nemt kan variere fra skjorte til skjorte.

Vi har også været på udkig efter nogle skjorter med terner, som vi synes du skal have fornøjelsen af at se nærmere på.

Find masser af ternede skjorter til kvinder lige her

Ternet skjorte til kvinder mørke tern

Her har vi fundet en flot skjorte med terner, hvor du kan se, at der både er lidt mørke og lyse terner. Det giver et rigtig fedt mønster og skaber en sej kontrast.

Skjorten er fra mærket Noisy May og koster 199kr.

Smart rød ternet skjorte

Hvis der er noget, som giver en klassisk kombination, så må det være en rød farve blandet med lidt mørkere farver. Og samtidig får du et fedt ternet mønster.

Denne ternet skjorte til kvinder er fra mærket New Look, og prisen er lige nu 249kr.

Find de fede skjorter her

Skjorte til kvinder pink ternet

Her er vi nået til en skjorte, der vel og mærket passer perfekt til en let og elegant feminin stil. Pink. Farven, der så tit bliver forbundet med kvinder. Og skjorten har også et rigtig fedt look med blandingen af hvide og pink terner.

Skjorten er også den dyreste i vores udvalgte eksempler. Prisen er på 799kr i øjeblikket og er fra det meget kvalitetsbevidste mærke Polo Ralph Lauren.

Mørke grøn ternet skjorte

Her får du en skjorte, hvor ternene er meget små, hvilket giver en fed effekt af, at skjorten har mange små lækre detaljer rundt omkring. Igen skaber de lidt mørkere og lysere farver en rigtig god kontrast.

Skjorten er fra mærket GAP, og koster 299kr i skrivende stund.

Fedt udvalg af ternede skjorter

Hvid ternet skjorte til kvinder

Den sidste skjorte er lidt en klassisk stil. Her bliver sort og hvid kombineret i store adskilte tern. En flot og virkelig stilren skjorte, du nemt kan bruge til hverdag eller fest.

Mærket hedder denne gang New Look, og prisen er på 199kr. Så alt i alt en god pris for en elegant skjorte.

Som du kan se, er priserne ikke i den helt vilde afdeling, men stadigvæk er kvaliteten og stilen rigtig god. Så du behøver ikke at skulle slippe en formue for at få en fed skjorte til kvinder.

Vi vil også rigtig gerne høre, hvad du synes om en ternet skjorte til kvinder, så skriv en kommentar og del din mening med os.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar