- Kvinder Kjoler

Din inspiration til en Soaked in Luxury kjole

Vi ruller nu en artikel ud, omkring det kendte mærke Soaked in Luxury. Og i denne omgang har vores fokus været på deres kjoler. Til artiklen har vi derfor valgt to rigtig fine kjoler fra Soaked in Luxury, som vi vil dele med dig.

Vi har valgt at tage to lidt forskellige kjoler med i artiklen, så du får mest mulig inspiration ud af det. Så har du mulighed for selv at bedømme ud fra din egen smag.

Lidt om brandet

Soaked in Luxury er et mærke helt for sig selv. De leverer en unik tøjstil til kvinder, der gerne vil være med på den nyeste trend. De har masser af attraktivt tøj, som de gerne vil vise frem for dig. Du ser også hurtigt, at deres brand gerne vil give kvinder en stærk personlig udstråling kombineret med et elegant feminint look. Det har helt klart også smittet af på de kjoler, som vi har valgt.

Lad os komme til sagen og få kigget på kjolerne!

Klassisk sort Soaked in Luxury kjole

Soaked in Luxury kjole

 Find kjolerne lige her →

Den første Soaked in Luxury kjole i artiklen er denne klassiske og smarte sorte kjole. Og som bekendt er en sort kjole stort set noget du altid kan bruge i en eller anden sammenhæng. Det er denne kjole også et flot eksempel på.

Den har et smart V-udskæring ved halsen, så du nemt kan have en smuk halskæde på sammen med kjolen. Den har desuden ekstra korte ærmer, og ser rigtig godt ud, når du tilpasser den til at være lidt over knæene i længde.

Alt i alt en super smart kjole, som du kan bruge til mange festlige lejligheder. Prisen for den fine kjole er 599kr.

Skøn Soaked in Luxury kjole i pink

Soaked in Luxury kjole pink

Find kjolerne lige her →

Den næste af vores udvalgte Soaked in Luxury kjoler, er denne elegante kjole i pink. Du kan næsten allerede nu forestille dig, hvordan opmærksomheden stille og roligt vil falde på dig, når du har en flot og feminin pink kjole på.

Ligesom den første model har denne også en dyb V-udskæring omkring halsen. Kjolen har også en elastisk linning, der gør den ekstra behagelig at gå med. Den har også to smarte lommer med lynlås på hver sin side af kjolen.

Den er velegnet til både specielle begivenheder og til almindelige festlige lejligheder, hvor du har brug for at lyse lidt mere op blandt andre. Prisen er lige nu på 599kr, ligesom den første kjole.

Find din kjole fra Soaked in Luxury online

Hvis det er inspiration du leder efter, når du skal vælge din kjole fra Soaked in Luxury, så er internettet et virkelig godt bud på et sted at lede. Der findes adskillige steder, hvor du har mulighed for at se forskellige modeller.

Så er du på udkig efter kjoler, hvor kvaliteten er i top, så er Soaked in Luxury kjoler et godt sted at starte. Her får du noget smart og flot tøj for pengene.

Vi håber også, at du kunne bruge artiklen til at få lidt mere indsigt i, hvilken Soaked in Luxury kjole du har lyst til at gå med.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar