- Kvinder - Mænd Smykker

Sølv smykker – Guld eller sølv?

Ja, begge dele er smukke på hver sin måde. Sølv smykker har dog flere fordele og ikke bare, at det er noget billigere at købe. Her i det kolde nord, hvor vi ikke får så meget sol og gennemgående er ret lyse i huden, passer sølv til de fleste. Farven er mere kølig og diskret og det sætter mange pris på. Ikke alle er vilde med glimmer og bling-bling og derfor er sølv sagen for de fleste.

Sølv smykker passer til det hele, man kan ikke undgå at se dem, men de larmer alligevel ikke på en måde, så de kommer til at overskygge tøjet og personerne der bærer dem. Alle kan godt lide sølv smykker, men det er bestemt ikke alle danskere der er pjattede med guld smykker, så skal der købes en gave, så er sølv altid et fremragende materiale valg.

Forhandlerne af smykkerne kan findes under hvert billede. Så får du det helt rigtige sølv smykke til dig.

Masser af smykker til kvinder i sølv:

soelv-smykker-til-kvinder Mærke: Pieces by Julie Sandlau
Pris: 399,95kr
Forhandler: Stylepit.dk
soelv-smykker Mærke: SNÖ of Sweden
Pris: 299kr
Forhandler: Nelly.com

Sølv smykker til begge køn

De senere år, er mænd også begyndt at gå med smykker. Det er ikke længere kun kvinderne der kan lide at pynte sig lidt. Sølv smykker til mænd skal der helst være lidt gods i, da det let kan komme til at virke lidt fimset, hvis de er alt for spinkle. Skal manden i dit liv have et sølvsmykke, så kig på de mange fede ringe, kæder og armbånd der er kommet på markedet. Lidt kraftige og enkle smykker er meget maskuline og kan bruges af alle typer.

Især yngre mænd er glade for smykkegaver, men de ældre er bestemt ved at komme med på vognen. Prøv evt. at stikke en føler ud omkring din bedre halvdels interesse, inden du køber et sølv smykke. Den slags gaver har så stor en symbolik, at de helst skal modtages med begejstring og ikke mild undren.

Mange opfatter stadig, helt fejlagtigt, smykker som feminine og kun for kvinder og føler sig forkerte med dem på. Andre skal lige prøve, hvordan det føles at bære et smykke eller flere og finder typisk ud af, at det er helt rart.

Smykker i sølv til mænd:

armbaands-soelv-smykker-for-maend Mærke: Dyrberg/Kern
Pris: 549,95kr
Forhandler: Stylepit.dk
soelv-smykker-til-maend-ring Mærke: Icon Brand
Pris: 149kr
Forhandler: Asos

Sølv smykker med minder

Sølv smykker er altid gode gaveidéer. De kan købes til ganske fornuftige penge og er alligevel noget ganske særligt, personligt og kærligt, at modtage. Smykkegaver er fine både til fødselsdage og til at markere særlige lejligheder, – barnedåb, konfirmation, studentereksamen, svendebrev o.s.v. Smykker passer man på og bærer med stolthed.

Den symbolik og de mange minder bare et enkelt smykke kan rumme, kan slet ikke sammenlignes med andre gaver. Giv også et smykke til den du holder af som en overraskelse, når de allermindst venter det og se dem lyse op. Der er ikke noget bedre end at skabe glæde for andre, så tænk på din veninde, søster eller mor og lad dem mærke, at de betyder noget helt særligt for dig, – også selvom de ikke har fødselsdag.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar