- Kvinder Kjoler

Sommerkjoler anno 2016

Nu hvor sommeren er trådt i kraft, så er sommerkjoler 2016 også noget vi skal kigge nærmere på. Sommerkjoler er jo generelt et rigtig godt bud på sommertøj, som du kan have på. De er både beregnet til hverdagsbrug og til mere festlige stunder, så der er mange muligheder for at bruge dem.

Så derfor har vi også valgt at lave en artikel om sommerkjoler 2016, så du har mulighed for at få inspiration til dit valg igennem sommermånederne. Så nu er vi klar til at give dig nogle muligheder, så du kan se hvordan moden gennem dette års sommer kan se ud.

Vi har taget nogle kjoler med til denne sommertid, som du kan finde lidt længere nede i artiklen. Her vil du se nogle forslag, som vi gerne deler med dig for noget fedt inspiration.

Anskaf dine kjoler til sommeren hos Stylepit lige her

Grå 2016 sommerkjole

Sommerkjoler 2016 – Årets design

Når vi snakker om sommerkjoler, er der fantastisk mange muligheder for at finde en, som vil falde i din smag. Der findes nemlig et utal af sommerkjoler, og det gør sig også gældende her i år 2016. Du kan finde kjoler til sommeren, der har mange blandede farver samt mønstre. Det fede ved sommerkjoler 2016 er, at mange af dem også kan bruges i løbet af foråret, da begge årstider har friske farver og mønstre. Så med andre ord, kan du også få brugt din sommerkjole på en varm forårsdag uden at tænke for meget over, om designet passer til perioden.

Desuden inkluderer design selvfølgelig også længden af kjolerne. Og her er lange sommerkjoler et rigtig godt bud, som klart er et hit i år. Du kan også kombinere det med en kort sommerkjole så du har en af hver. Det gør jo at du har lidt at vælge imellem, så du kan få det helt rigtige til den rette begivenhed, uanset om det så er til hverdag eller fest.

Læs også: Hvide sommerkjoler

Anskaf dine kjoler til sommeren hos Stylepit lige her

Multifarve sommerkjole 2016

Festkjoler til sommeren 2016

Når vi taler om sommerkjoler 2016 så kommer vi ikke uden om de obligatoriske festkjoler, som jo er til den rette festlige stemning. Kjoler til sommerens fester er noget du helt klart bør kigge nærmere på, for du kan være ganske sikker på, at der nok skal være en festlig stund, hvor du har brug for en smart kjole. Se bare på sommerfester rundt omkring samt hyggelige aftner med venner og bekendte ude på terrassen.

Sommerkjoler 2016 er ganske velegnet til arrangementer og begivenheder, både af mindre og større grad. Og som vi var inde på under designet, er der mange muligheder for at få en festlig kjole i den farve eller mønster, som du ønsker det. Blomster er faktisk altid et mønster, som du kan bruge til festlige kjoler.

Sommerkjoler 2016 – Forslag til dig

Vi har lige snuppet et par kjoler med i artiklen, som vi gerne vil dele med dig, så du kan få lidt inspiration til en smart sommerkjole til 2016. Husk at du også kan kigge lidt nærmere på billige sommerkjoler, hvis du føler at budgettet ikke tillader det helt vilde.

Sommerkjoler 2016

Mærke: Dorothy Perkins

Pris: 349kr

Forhandler: Zalando.dk

Et hurtigt blik på denne sommerkjole viser et rigtig flot mønster bestående af blomster, der passer perfekt til årstidens tema. Desuden er kjolen knælang, så det er en god blanding, hvor den hverken er for lang eller for kort. Samtidig er ærmelængden en smule kort, så du kan få luft til armene i den varme tid. Desuden har kjolen lyslås på ryggen.

Kjolen består af 89% polyester og 11% elasthan.

Sommerkjole til 2016

Mærke: Vero Moda

Pris: 299kr

Forhandler: Zalando.dk

Den næste af vores sommerkjoler 2016 er fra mærket Vero Moda, som du garanteret har hørt om allerede nu. Her har vi fået fingrene i en vaskeægte sommerkjole, som du kan bruge til hverdag eller fest. Og heldigt nok er prisen heller ikke i den høje ende.

Designet er et smart blomster mønster, som på kjolen oven over men denne gang med en lille detalje, hvor der er blonder.

Kjolen er lavet af 60% bomuld og 40% polyamid.

Smart 2016 sommerkjole

Mærke: Michael Kors

Pris: 1595kr

Forhandler: Zalando.dk

Her har vi fundet en meget iøjnefaldende kjole, som folk helt sikkert vil lægge mærke til, når du har den på. Sommerkjolen er i en flot lyserød/lilla farve, der vækker opsigt med det samme.

Du kan med stor garanti bruge den til en festlig lejlighed i løbet af sommeren, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv. Kjolen har også en smart detalje med lynlås på hver sin side, der giver et ekstra flot look.

I den praktiske ende kan vi oplyse at kjolen er lavet af 91% polyester og 9% elasthan.

Forhandlere af sommerkjoler i 2016

Når vi begynder at kigge på forhandlere af sommerkjoler i 2016, så er der mange bud. Du kan altid vælge at besøge en fysisk butik, hvor du sikkert vil kunne finde frem til en smart kjole. Du vil dog opdage, hvis du kigger på det store internet, at der findes mange flere varianter her.

Prisen er også meget forskellig, alt efter hvilke sommerkjoler du kigger efter. Der findes jo som bekendt flere forskellige mærker, der har kjoler til sommeren på deres tegnebræt. Så alt efter hvilket mærke du vælger, vil prisen afhænge herefter.

Nogle af de mærker, som vi kan fortælle lidt om er blandt andet, Vero Moda, Only, Anna Field og Dorothy Perkins. De plejer som hovedregel at have nogle billige priser, så du stadig har penge til resten af sommeren. Nogle af de lidt dyrere mærker, vi kan nævne, er Samsøe & Samsøe, mbyM og Michael Kors. Her vil prisen selvfølgelig også svinge alt efter designet og kollektionen. Forhandlerne, som vi har kigget på, består af nogle store webshops, hvor der er et godt udvalg af sommerkjoler til 2016.

Stylepit.dk:

Webshoppen er nok bedre kendt for at have haft navnene Smartgirl og Smartguy. De blev slået sammen og blev herefter til det nuværende Stylepit.dk. Deres udvalg af sommerkjoler 2016 består af rigtig mange blandede designs og priser. I skrivende stund er der over 300 kjoler i kategorien sommerkjoler, så der er mulighed for at finde en til lige præcis dig.

Zalando.dk:

Zalando er kendt for at have et kæmpe udvalg af rigtig mange varer, lige fra tøj til accessories. Her er sommerkjoler 2016 ingen undtagelse. De har i øjeblikket over 2000 sommerkjoler i deres udvalg, så der er rigtig mange, du kan vælge imellem. Webshoppen tilbyder en stor blanding af både designs og priser på deres kjoler. De har både kendte og mindre kendte mærker blandt deres sortiment af kjoler.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar