- Kvinder Accessories

Sort clutch – Flot og praktisk accessory til kvinder

Vi har i denne omgang valgt at kaste os over accessories til kvinder, som jo stort set er et velkendt fænomen blandt kvinder. For hvem har ikke brug for lidt ekstra til sit look.

Denne artikel handler om sorte clutches, som du hurtigt vil opdage er et stærkt klassisk look, som stort set ikke går af mode.

Vi har selvfølgelig også fundet nogle sorte clutches, som vi synes, du skal kaste et nærmere blik på. Det kunne jo være, at der var en af dem, som du kunne lide. Så hvis du har gået rundt og tænkt på, om du skulle anskaffe dig en sort clutch til et klassisk look, så er denne artikel helt sikkert noget for dig.

Find en sort clutch til dig lige her

Sort clutch
Sort clutch i læder

 

En sort clutch bidrager til et smart outfit

Tøj er ikke det eneste, som er med til at give dig et fedt look. Her har du også brug for nogle accessories, som kan hjælpe dig med at tilføje lidt stil til dit look.

Her er en sort clutch et rigtig godt valg for kvinder. Det er jo altid rart at have en smart sort clutch ved hånden, når du f.eks. skal i byen og vise dig frem. Og selvfølgelig kan du nemt bruge den i din hverdag blandt andet hvis du skal ud og købe ind.

De clutches i sort, vi har udvalgt til artiklen, er fra mærkerne Pieces, Anna Field, Mi-Pac og Even&Odd. Det er også kun nogle af de mærker, som har produceret clutches, der findes selvfølgelig mange flere rundt omkring på nettet. De er aldrig længere væk end en søgning.

Prisen varierer også fra 159-199, så det er ikke ligefrem et stort spring i tegnebogen. Det er faktisk slet ikke så slem en pris for accessories til kvinder.

Fedt udvalg af clutches her

Clutch i sort
Clutch i læder sort

En clutch som en fed kombination

En clutch er jo en slags kombination af en pung og en taske. Det vil med andre ord sige, at du får en praktisk løsning samtidig med, at den bidrager med et ekstra smart outfit til dig.

Så har du mulighed for at gå rundt med dine vigtigste ejendele uden at du skal slæbe på en stor taske. Og du kan jo selvfølgelig vælge at svinge din clutch over skulderen, så du er fri for at bære rundt på den i hånden som en normal pung.

Nu har du set nogle clutches, og vi håber, at du har fået inspiration, som du kan bruge til at finde en lækker clutch til dig selv, eller hvis du har brug for en gaveide til din veninde, søster eller mor.

Vi vil også rigtig gerne høre din mening, så smid en kommentar til os nederst i artiklen, og lad os høre om der er noget, du vil læse mere om, eller om du selv har fundet nogle fede accessories til kvinder.

Om forfatteren

Dobbeltmode

Hos Dobbeltmode er vi vilde med at give inspiration til dig, så du kan vælge det helt rigtige tøj, der passer præcis til dig. Både kvinder og mænd er meget velkomne til at kigge med hos os. Vi hjælper begge køn til at være med på moden.

Skriv en kommentar